A Vác ellen kezdünk a bajnokságban

Vissza
A Vác ellen kezdünk a bajnokságban

Vasárnap 18 órakor a férfi kézilabda NB I alapszakaszában, a 20. fordulójában a Váci Kézilabda SE otthonában lépünk pályára. A MOL-Pick Szegedben a könyökműtéten átesett Balogh Zsolt, és a beteg Marko Csuruvija nem játszhat.

Szerdán már teljes kerettel edzett a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata, visszatértek az Európa-bajnokságon szerepelt játékosok. Balogh Zsolt továbbra is könnyített munkát végez, válogatott átlövőnk keze szépen gyógyul, de még nem harcra kész. Marko Csuruvija beteg volt, így ő sem tud játszani vasárnap, az év első bajnokiján idegenben, a Vác otthonában.
 
Ez lesz az első éles meccsünk 2016-ban. Az őszi szegedi találkozón 40-29-re nyertünk. Három egykori szegedi játékos is a Pest megyei együttest erősíti, a kapus Tóth Mihály, az irányító Lendvay Péter és az átlövő Bartók Donát. A Vác jelenleg az ötödik helyen áll, 18 meccsen nyolcszor nyertek, kétszer döntetlent játszottak és nyolcszor vereséget szenvedtek. 
 
A mi mutatónk 17 meccsen 16 győzelem és egyetlen vereség, 32 ponttal vezetjük az NB I-et, amelyből nekünk már a váci fellépéssel együtt 7 meccs van hátra az alapszakaszból. Hazai pályán legközelebb február 9-én (kedd) 18 órakor lépünk pályára, ekkor a Balmazújváros érkezik az újszegedi sportcsarnokba. A hazai magyar bajnoki után pedig február 14-én (vasárnap) már a VELUX EHF Bajnokok Ligájában csatázunk, ekkor érkezik a dán Kolding. 
 
Egy változás történt a programban, február 16-án (kedd) 17.30-kor kezdünk Cegléden, mert az m4 tévé élőben adja a meccset. 
 
A vasárnapi váci meccsről a delmagyar.hu szöveges online tudósításban számol be, a Rádió 88 többször élőben jelentkezik, míg a Szeged TV hétfőn 21.30-kor adja le felvételről a meccset. 
 

Közzétéve: 2016.02.05.

TOVÁBBI HÍREK

2021
10/26
Ez több mint rangadó: a Hét meccse!

Szerdán 18.45-kor a Bajnokok Ligája hatodik fordulójában az előző szezon ezüstérmesét, a dán Aalborg Handball együttesét fogadjuk. A Hét meccsét vívjuk.

2021
10/25
Bánhidi Bence: Visszatérek a rangadóra!

Szerdán 18.45-kor a Hét meccsét (MOTW) vívjuk a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában. A dán Aalborg Handball együttesét fogadjuk. A kapitánnyal, Bánhidi Bencével hangolunk a meccsre.

AZ ÖSSZES HÍR