Blazevic meghosszabbította szerződését

Vissza
Blazevic meghosszabbította szerződését

A horvát balátlövő 2+1 évre írt alá.

Alen Blazevic, a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának játékosa 2+1 évvel meghosszabbította 2016 nyarán lejáró szerződését a klubbal. A 29 éves horvát válogatott balátlövő - akit mindenki Cirónak szólít - 2012 óta erősíti együttesünket, ezalatt EHF-kupát nyert, a magyar bajnokságban és kupában pedig ezüstérmet szerzett. 
 
- Ciro fontos eleme a csapatunknak, örülünk, hogy a következő években is a MOL-Pick Szegedet erősíti. A védekezésben kiemelkedően teljesít, ezt az idei szezon is bizonyítja, így nem volt kérdés, hogy szerettük volna őt megtartani - mondta Szögi Nándor, a csapat operatív igazgatója.
 
- Nagyon boldog vagyok, hogy Szegeden maradhatok, és részese lehetek az itt zajló projektnek. Komoly elvárásaim vannak a jövőre vonatkozóan, motivál, hogy Magyarországon bajnokságot vagy kupát nyerjünk, illetve az is, hogy előrelépjünk a Bajnokok Ligájában. Megszerettem Szegedet, örülök, hogy itt élhetek a jövőben is - fogalmazott Blazevic.

Közzétéve: 2016.02.02.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

AZ ÖSSZES HÍR