Dean Bombac visszatért - pénteken edzőmeccs

Vissza
Dean Bombac visszatért - pénteken edzőmeccs

Hétfőn csatlakozott a MOL-Pick Szeged keretéhez szlovén irányítónk, Dean Bombac. Csapatunk pénteken 16.30-kor a horvát RK Nexe ellen hazai pályán játszik edzőmeccset.

Hétfőn és kedden Marko Krivokapics, csapatunk másodedzője tartott foglalkozást a MOL-Pick Szeged együttesének, vezetőedzőnk, Juan Carlos Pastor szerda reggelig Lengyelországban, az Európa-bajnokság helyszínén tartózkodik.

Kedden (kezdés: 18.15) még élőben nézi meg a magyar-spanyol meccset, amelyet az m4 tévé élőben közvetít, és trénerünkkel a helyszínen készít interjút. Szerdától már Pastor-mester is visszatér. Csapatunk kerete egy fővel bővült, hiszen hétfőn csatlakozott Dean Bombac.

A MOL-Pick Szeged pénteken (január 29.) 16.30-kor a horvát RK Nexe ellen az újszegedi sportcsarnokban játszik edzőmeccset. A találkozót a szurkolók ingyen nézhetik meg. 

Közzétéve: 2016.01.26.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

2024
04/16
Jegyértékesítés a HSA NEKA elleni meccsünkre

Április 30-án (kedd) 18 órakor utolsó hazai alapszakaszbeli meccsünket vívjuk a HSA NEKA ellen a K&H férfi kézilabda ligában. Megkezdődött a jegyértékesítés.

AZ ÖSSZES HÍR