Dean Bombac visszatért - pénteken edzőmeccs

Vissza
Dean Bombac visszatért - pénteken edzőmeccs

Hétfőn csatlakozott a MOL-Pick Szeged keretéhez szlovén irányítónk, Dean Bombac. Csapatunk pénteken 16.30-kor a horvát RK Nexe ellen hazai pályán játszik edzőmeccset.

Hétfőn és kedden Marko Krivokapics, csapatunk másodedzője tartott foglalkozást a MOL-Pick Szeged együttesének, vezetőedzőnk, Juan Carlos Pastor szerda reggelig Lengyelországban, az Európa-bajnokság helyszínén tartózkodik.

Kedden (kezdés: 18.15) még élőben nézi meg a magyar-spanyol meccset, amelyet az m4 tévé élőben közvetít, és trénerünkkel a helyszínen készít interjút. Szerdától már Pastor-mester is visszatér. Csapatunk kerete egy fővel bővült, hiszen hétfőn csatlakozott Dean Bombac.

A MOL-Pick Szeged pénteken (január 29.) 16.30-kor a horvát RK Nexe ellen az újszegedi sportcsarnokban játszik edzőmeccset. A találkozót a szurkolók ingyen nézhetik meg. 

Közzétéve: 2016.01.26.

TOVÁBBI HÍREK

2024
07/26
Szombaton rajt férfi kézilabdában az olimpián

Szombaton férfi kézilabdában is megkezdődik a küzdelem a párizsi olimpián. A magyar válogatott 11 órakor a Juan Carlos Pastor által irányított Egyiptommal mérkőzik.

2024
07/25
Seppo friss házasként kezdi el a felkészülést

Csapatunk osztrák szélsője, Sebastian Frimmel friss házasként kezdi majd el a felkészülést. Seppóval az esküvőről, a nyárról, az alapozásról és az új idényről beszélgettünk.

AZ ÖSSZES HÍR