Ilyés Feri nagyon szorít a magyar válogatottnak

Vissza
Ilyés Feri nagyon szorít a magyar válogatottnak

Szombaton 18 órakor – élő: M4 tévé – megkezdi szereplését a lengyelországi férfi kézilabda-Eb-n a magyar válogatott. A MOL-Pick Szeged játékosa, Ilyés Ferenc itthon követi az eseményeket, és nagyon szorít a csapatnak.

A MOL-Pick foghíjas kerete hétfőn kezdte a felkészülést. Jövő héten pénteken 16.30-kor a román Resica ellen már edzőmeccset játszik a csapat.

– Még a szabadság alatt becsípődött a lapockám. Szerdán délelőtt nem volt gond, az esti edzésen azonban újból fájt, így kezelésekre járok. Bízom benne, hogy kisebb pihenő után a jövő héten már a társakkal készülhetek.

Igazi tél tombol Lengyelországban, a férfi kézilabda-Európa- bajnokság helyszínén. Havas tájra ébredt a magyar válogatott (Zubai Szabolcs és Ancsin Gábor tagja a keretnek a MOL-Pick Szeged csapatából) Gdanskban, majd péntek délelőtt a tengerparton sétált egyet. Szombaton este azonban kezdődik az Eb, 18 órakor Montenegró lesz az ellenfelünk. Egy győztes rajt sokat lendíthet a mieinken. Ilyés Ferenc nem került be Talant Dujsebajev csapatába, az olimpiai negyedik játékos kimaradt a keretből.

– Előfordult már ilyen, hiszen sérülés miatt maradtam már ki a csapatból, most csak a bő keretig jutottam. Elfogadtam a döntést, a kapitány így határozott.

Montenegró, Oroszország és Dánia a magyar együttes ellenfelei a csoportban. A cél, hogy a válogatott ott legyen Rióban, a nyári olimpián.

– Fokozatosan lendülhet játékba a csapat. Képesnek tartom a fiúkat, hogy sikerüljön olimpiai kvótás pozícióban végezniük.

Jó hír a kézilabdabarátoknak, hogy a Délmagyarország és a Hungi Eb-szurkolói klubot szervez, így a szombat esti meccset a Stefánián közösen izgulhatják végig.

Közzétéve: 2016.01.15.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/22
Szombaton Egerben lépünk pályára

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 23. fordulójában a QHB Eger otthonában lépünk pályára.

2024
04/20
Nagy Martin: továbbra is OTP Bank - PICK Szeged

Klubunk 2025. június 30-ig meghosszabította szerződését kapusunkkal, Nagy Martinnal.

AZ ÖSSZES HÍR