Kilenc szegedi válogatott

Vissza
Kilenc szegedi válogatott

Csapatunk január 11-én kezdi meg a felkészülést. Az biztos, hogy több hiányzónk is lesz, hiszen jelenleg kilenc játékosunk a különböző válogatott csapatokkal készül.

Január 15-én kezdődik Lengyelországban a férfi kézilabda Európa-bajnokság. A MOL-Pick Szeged csapatából több játékos is pályára léphet az év első nagy eseményén. A magyar válogatott keretébe Zubai Szabolcs és Ancsin Gábor kapott meghívást. A mieink szombaton Zentán, majd másnap Kecskeméten játsznak edzőmeccset a szerbek – Djordje Ignjatovics a szerbek masszőre – ellen.

A házigazda lengyel csapatba a kapus, Piotr Wyszomirski, a szlovénba Dean Bombac, a svédbe Jonas Källman, a spanyolba Antonio García Robledo és Niko Mindegía kapott meghívást. A kereteket még minden válogatottnál szűkítik, hiszen még senki sem adta le a hivatalos nevezést az Eb-re.

Thiagus Petrus a brazil válogatott – mint rendezők, ők már olimpiai indulók – tagjaként Spanyolországban edzőtáborozik, míg Vladimir Vranjes a bosnyák csapat játékosaként világbajnoki-selejtezőt játszik majd.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2016.01.05.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

AZ ÖSSZES HÍR