Pintér Melinda: fájó a búcsú!

Vissza
Pintér Melinda: fájó a búcsú!

Csapatunk marketing-vezetője, dr. Pintér Melinda 2016-tól új munkahelyen folytatja pályafutását. Melinda fájó szívvel köszönt el a MOL-Pick Szegedtől.

– Először is szeretném megköszönni mindenkinek azt a közel másfél évet, amit eltölthettem a csapatnál. Egy teljesen új, ismeretlen világba kerültem, amely teljesen magával ragadott. Nem ismertem a sport világát, most azonban képet kaptam arról, hogy miért szeretik olyan sokan. Hiányozni fog minden, a meccsek, a hangulat, a kollégák, a játékosok. Miért megyek? Egy olyan kihívást kaptam, amivel élni szeretnék. Egy világszinten is ismert cég, a Naturtex Kft. keresett meg, és igent mondtam a felkérésre. Nehéz döntés volt, de a családomat is szem előtt kellett tartanom. Édesanya vagyok, a kisfiam a hétvégéken keveset látott, a munkám a csarnokba szólított. Talán ez volt a legdöntőbb a váltásban, mert egy anya számára a gyermeke a legfontosabb. Egy biztos, hogy amikor tehetem, megyek szurkolni, mert az én vérem is kék színű lett, tudom, hogy mit jelent a MOL-Pick Szegednek szurkolni. Még egyszer köszönöm azt a sok-sok szeretetet, amit kaptam. Csak előre! – nyilatkozta dr. Pintér Melinda.

Közzétéve: 2016.01.04.

TOVÁBBI HÍREK

2024
07/26
Szombaton rajt férfi kézilabdában az olimpián

Szombaton férfi kézilabdában is megkezdődik a küzdelem a párizsi olimpián. A magyar válogatott 11 órakor a Juan Carlos Pastor által irányított Egyiptommal mérkőzik.

2024
07/25
Seppo friss házasként kezdi el a felkészülést

Csapatunk osztrák szélsője, Sebastian Frimmel friss házasként kezdi majd el a felkészülést. Seppóval az esküvőről, a nyárról, az alapozásról és az új idényről beszélgettünk.

AZ ÖSSZES HÍR