Az év utolsó bajnokija - közös fotó a meccs után

Vissza
Az év utolsó bajnokija - közös fotó a meccs után

A Komló elleni hazai bajnokival búcsúztatja a 2015-ös évet a MOL- Pick Szeged férfi kézilabdacsapata. A találkozó ma 18 órakor kezdődik, 14 éven aluli gyermekek számára 100 forint a belépő. A lefújás után közös fotó készül a szurkolókról és a játékosokról

Egy héten belül a harmadik mérkőzését játssza ma a MOL- Pick Szeged férfi kézilabdacsapata: a Löwen elleni szombati BL-siker (30–24) és a szerdai, egri bajnoki győzelem (32–23) után ma 18 órától szintén az NB I-ben a Komló lesz az ellenfél.

A 2015-ös évben utoljára lép pályára a csapat, amely a győzelmével megőrizné első helyét a tabellán – az üldöző, azonos pontszámmal álló Tatabánya a Balmazújvárost fogadja vasárnap. Több ok miatt is érdemes lesz megnézni az összecsapást.

Egyrészt mert ezután hónapokig nem lesznek láthatók tétmeccsen a kedvencek. A bajnokság február 7-én folytatódik majd Vácott, a Bajnokok Ligájában pedig legközelebb február 14-én a dán Kolding lesz az ellenfél.

Másrészt a klub gondolt a fiatalokra, így a 14 éven aluli gyermekek már 100 forintért meg tudják nézni az év utolsó összecsapását, csupán ennyibe kerül a belépő, amelyet csak a pénztárban lehet megvásárolni.

Harmadrészt pedig testközelből is lehet találkozni a játékosokkal, hiszen a Délmagyarország szervezésében a lefújást követően a szurkolók összeállhatnak egy közös fotóra a csapattal, amelyet holnapi számban találnak majd meg.

A 18 órakor kezdődő bajnokiról – amelyen a tegnap műtéten átesett átlövő, Balogh Zsolt mellett a bosnyák beálló, Vladimir Vranjes sem játszik – a delmagyar.hu szöveges online tudósításban számol be.

Közzétéve: 2015.12.11.

TOVÁBBI HÍREK

2022
12/06
Szerdán 16.45-kor nyílnak meg a PICK Aréna kapui

Szerda 18.45-kor a Machineseeker Bajnokok Ligájában a lengyel Lomza Industria Kielce csapatát fogadjuk. A PICK Aréna kapui 16.45-kor nyílnak meg.

2022
12/06
Birkás Balázs világbajnok kajakos is velünk szurkol

Szerda 18.45-kor a Machineseeker Bajnokok Ligájában a lengyel Lomza Industria Kielce csapatát fogadjuk. A világbajnok kajakos, Birkás Balázs is velünk szurkol.

AZ ÖSSZES HÍR