Két magyar bajnoki a héten

Vissza
Két magyar bajnoki a héten

Csapatunk szerdán Egerben, pénteken itthon a Komló ellen 18 órakor csatázunk a férfi kézilabda NB I alapszakaszában. Az év utolsó hazai meccse után a Délmagyarország napilap jóvoltából a MOL-Pick Szeged és a szurkolók egy közös fotóra állnak majd össze.

A Löwen elleni sikeres BL-meccs után a héten két bajnokit is játszunk. Szerdán 18 órakor az újonc Eger otthonában. Első osztályú meccset még sohasem játszottunk a Heves megyei székhelyen. Az biztos, hogy Balogh Zsolt nem játszik, válogatott jobbátlövőnket csütörtökön Tatán megműtik. Zsoltinak régóta fájt a könyöke, meszesedés van benne, ezt távolítják majd el. Ha minden jól alakul, akkor februárban már pályára léphet. 

Pénteken az év utolsó meccse következik. 18 órakor az újszegedi sportcsarnokban a Komlót fogadjuk. A 14 éven aluliak (!) 100 forintért - csak a pénztárban lehet jegyet vásárolni - nézhetik meg a meccset. A találkozó után szurkolóink egy közös fotóra állhatnak össze a MOL-Pick Szeged csapatával, amely másnap a Délmagyarország napilapban jelenik majd meg.

A két bajnokiról a delmagyar.hu szöveges online tudósításban számol be, és a Szeged TV pedig felvételről adja le. 

 

Közzétéve: 2015.12.07.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/26
A 14. Eger-Szeged következik az NB I-ben

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a QHB Eger otthonában lépünk pályára. Ez lesz a két csapat 14. NB I-es meccse.

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

AZ ÖSSZES HÍR