Gyerünk kékek! - Montpellierben kaptunk egy drapériát

Vissza
Gyerünk kékek! - Montpellierben kaptunk egy drapériát

Fontos meccs, nagy rangadó vár ránk szombaton 20.45-kor a Bajnokok Ligájában, az újszegedi sportcsarnokban a német Rhein-Neckar Löwent fogadjuk. Készül mindenki. Edző, játékos, szurkoló! Várjuk a meccset!

Montpellierben hihetetlenül kedvesen fogadták a maroknyi szegedi szurkolótábort, a francia szimpatizánsok meghívták őket egy sörre, egy osztrigára. Klubunk igazgatóságának elnökét, dr. Szűcs Ernő Péter megtapsolták, beszélgettek vele.

Gyöngyösi Ferenc már sok-sok idegenbeli meccsünkön szurkolt a csapatnak, most is így volt. Amint meglátta, hogy nincs Pick-mez a relikviákkal teli kis helységben, egyből levetette a szerelését és odaadta a kék mezét. Azóta már a falon lóg a MOL-Pick szerkó.

A francia szurkolók a meccsünk előtt kifeszítettek egy drapériát, a következő felírattal: United against hate + violence (unis contre la haine et la violence). „Együtt a gyűlölet és erőszak ellen!”

Ezt a drapériát átadták nekünk, elhoztuk Szegedre, és a B-középpel egyeztetve a bemutatás után a szegedi közönség is kifeszíti majd. Igazi kézilabdás öszefogás lesz, nem véletlen, hogy sokan azt mondják, a sport nagy barátságokra képes. Egy biztos, hogy ezzel a cselekedettel a MOL-Pick Szeged szurkolótábora és a Montpellier szimpatizánsok még nagyobb barátságot kötnek egymással.

Ünnepre készülünk, jönnek majd az egykori kedvencek, a Szegedi Volán játékosai, a szegedi utánpótlásból az U11 és az U9 fut majd be a csapatokkal.

Nagy meccs lesz! Ezt várja mindenki, vérbeli rangadó a MOL-Pick Szeged–Rhein-Neckar Löwen találkozó.

Gyerünk kékek! Csak előre!

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2015.12.04.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/19
Vereséget szenvedtünk a rangadón

A K&H férfi kézilabda liga 22. fordulójában 36-27-es vereséget szenvedtünk a Telekom Veszprém otthonában.

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

AZ ÖSSZES HÍR