Toyotával utaznak a szegedi kézilabdások

Vissza
Toyotával utaznak a szegedi kézilabdások

Magyarország egyik legeredményesebb kézilabdacsapatához méltó személyautókat kaptak a szegedi játékosok. A Toyota tizenöt új gépkocsit adott át 1+1 éves használatra a Pick Szeged kézilabdacsapatának, így az elmúlt két év folytatásaként, továbbra is megbíz

A Toyota Motor Hungary az elmúlt két év együttműködésének folytatásaként, 15 új Toyota személyautót adott 1+1 éves használatra a Pick Szeged kézilabdacsapatának. A gépkocsik ünnepélyes átadására október 22-én, a Toyota új, hivatalos szegedi márkakereskedésében, a Toyota Kovács Autóház, Dorozsmai úti telephelyén került sor.

László Richárd, a Toyota Motor Hungary értékesítési és marketing igazgatója az eseményen elmondta: „A Pick Szeged kézilabdacsapata, Magyarország egyik legeredményesebb együttese, amely a sportban ugyanazt a minőséget képviseli, mint a Toyota az autók világában”. Hozzátette: „A Toyota több mint egy autógyár – a Toyota név egyet jelent a minőség iránti odaadással és a társadalmi felelősség vállalással. Ahol a Toyota jelen van, ott a közösség is gyarapodik.”

Dr. Szűcs Ernő Péter, a Pick Szeged kézilabdacsapatának nevében megköszönte a Toyota értékes autóit. A Tisza-parti klub elnöke elmondta: „Nagy öröm számunkra, hogy továbbra is élvezhetjük a világ legnagyobb autógyártójának támogatását. Az eddig használt Toyotákkal is nagyon elégedettek voltunk, a most kapott új Auris modellek pedig még szebbek, komfortosabbak és biztonságosabbak.” Hozzátette: „Bár elsősorban a játéktudásunkban bízunk, reméljük, a Toyota a kabalánk lesz az október 26-i, Veszprém elleni rangadón.

Az új szegedi Toyota szalon, amelyet az idén nyáron vett át a Kovács Toyota Autóház, a Dorozsmai út 9. szám alatt található. Az eseményen elhangzott, hogy a monori központú cég 26 éves fennállása óta összes 110 ezer autót szervizelt és mintegy 4.300-at értékesített. Felmérések szerint a társaság mind a szerviz, mind pedig az értékesítés területén 90 százalék fölötti ügyfél-elégedettségi mutatókkal büszkélkedhet, amivel az egyik legjobbnak ítélt Toyota képviselet az országban. Ez a minőség pedig mostantól már Szegeden is elérhető a meglévő és jövendőbeli Toyota tulajdonosok számára.

A szegedi kézilabdások a Toyota támogatásával a jövőben új Toyota Auris és annak Touring Sports (kombi) változatát használják majd, amely modell a márka idei piaci előretörésének is az egyik motorja. A Toyota az idén akár 20 százalékkal is növelheti az eladásait Magyarországon. A bővülés elsősorban a megújult Toyota termékkínálatra épül, amely az idén ősszel vált teljessé az új, kompakt kategóriás Auris, Auris Touring Sports és Corolla modellekkel. A kompakt autók a flottafelhasználók körében is kifejezetten kedveltek – épp abban a piaci szegmensben, ahol a Toyota a legnagyobb növekedést tudta elérni versenyképes cégautó ajánlatainak köszönhetően.

Közzétéve: 2013.10.23.

TOVÁBBI HÍREK

2019
06/12
Herbert Gábor új kihívásokat keres

A PICK SZEGED utánpótlás szakmai igazgatója, Herbert Gábor új kihívásokat keres, így nem hosszabbította meg szerződését. Köszönjük a munkáját, és sok sikert kívánunk neki a felnőttek között.

2019
06/11
Magyar válogatott: az Eb-re kijutás a tét

A továbbjutáshoz egy, a csoportelsőséghez kettő pont kell a magyar férfiválogatottnak a hátralevő két Eb-selejtezőn, amelyeket ezen a héten játszanak. Holnap 18 órakor Szlovákiában lépünk pályára, vasárnap 18 órától Kecskeméten az olaszokat fogadjuk.

AZ ÖSSZES HÍR