Bonjour Montpellier!

Vissza
Bonjour Montpellier!

Csapatunk szerencsésen megérkezett Franciaországba, Montpellierbe. Vasárnap 17 órakor a VELUX EHF Bajnokok Ligája B csoportjában, a 10. fordulóban lépünk pályára. A dél-franciaországi városban a BL-ben még sohasem sikerült nyernünk, ezt szeretnék megtörni

Ebben az idényben először fordul elő, hogy teljes a csapatunk. Mindenki egészséges, így a Sierra, Wyszomisrki, Parrondo, Prodanovics, Ancsin, Balogh, Bombac, Mindegía, Zubai, Vranjes, Ilyés, Blazevic, Robledo, Blazevic, Källman és Csuruvija keret kelt útra. A két fiatal, Hegedüs Márk és Fekete Bálint nem tartott a csapattal, utóbbi remek játékkal vette ki részét a pénteki, Kecskemét elleni idegenbeli győzelemből. A MOL-Pick Szeged II. U23 az NB I/B keleti csoportjában nyert 30-29-re, és már a hatodik a tabellán.

Szóval teljes a csapatunk, mindenki rendben, jó kedvű, és önbizalommal telve várja a fellépést. Remek az idő Franciaországban, már Párizsban sütött a nap, Montpellierben pedig 15 fokot mutatott a hőmérő. A francia fővárosban közel 3 órát várakozott a csapat, ez kicsit megviselte a társaságot, de ha lassan is, de eltelt az idő.

Szombat este edzés, vasárnap délelőtt séta, majd taktikai értekezlet szerepel a programban, 17 órakor pedig következik a meccs. Eddig még nem sikerült a Montpellier ellen idegeben nyernünk, most szeretnénk megtörni azt a sorozatot. Az elmúlt két meccsen, a berlini EHF-kuap döntőben, és a szegedi meccsen azonban mi nyertünk, így a vasárnapi fellépésre igaz lehet az a mondás: "Három a magyar igazság!" 

Erre már nem kell sokat várni, vasárnap este választ kapunk.

Gyerünk kékek! Csak előre!

Közzétéve: 2015.11.28.

TOVÁBBI HÍREK

2022
08/19
Nagyszentmiklóson győztük le a Crvena zvezdát

Harmadik edzőmeccsünket a romániai Nagyszentmiklóson a szerb Crvena zvezda ellen játszottuk. 19-10-es félidő után 38-20-ra nyertünk.

2022
08/18
Pénteken a Crvena zvezda ellen játszunk

Pénteken magyar idő szerint 18 órakor a romániai Nagyszentmiklóson a szerb Crvena zvezda ellen vívunk edzőmeccset. Szombaton szintén 18 órakor a román ezüstérmes, a Nagybánya lesz az ellenfelünk.

AZ ÖSSZES HÍR