Vadkerti Attila utolsó szegedi meccse

Vissza
Vadkerti Attila utolsó szegedi meccse

Kedden 18 órakor a magyar bajnoki döntő második meccsén a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata az MKB-MVM Veszprém együttesét fogadja az újszegedi sportcsarnokban. Vadkerti Attila utolsó szegedi meccsét játssza, a csapatkapitánnyal nem számol a köve

Furcsa lesz, az biztos, hiszen 16. idényét tölti a szegedi férfi kézilabdacsapatnál Vadkerti Attila, a MOL-Pick Szeged csapatkapitánya. Körte, hiszen mindenki így ismeri, utolsó szegedi meccsére készül, kedden utoljára ölti magára a kék mezt az újszegedi sportcsarnokban. 

– Juan Carlos Pastor vezetőedző nem számol vele a következő szezonban, így Jonas Källman mögé a balszélre új játékost szerződtetünk. Attila a klub nagy alakja, magyar bajnok és kupagyőztes, tagja volt a berlini csodacsapatnak, az EHF-kupát elhódító együttesnek. Mivel még egy éves szerződés köt a klubhoz, így keressüka megoldást, mindenképpen szeretnénk, hogy a csapat mellett maradjon. Kedden, a bajnoki döntő szegedi meccsén méltó módon szeretnénk elbúcsúzni az egyesület leghűségesebb játékosától – nyilatkozta Szögi Nándor, a klub operatív igazgatója.

Közzétéve: 2015.05.17.

TOVÁBBI HÍREK

2024
05/04
Győzelemmel zártuk az alapszakaszt

Nem volt kérdés, magabiztos győzelemmel zártuk a K&H férfi kézilabda liga alapszakaszát. Csapatunk a Dabas otthonában 41-36-ra nyert.

2024
05/03
A 14. Dabas-Szeged következik az NB I-ben

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a Dabas KC otthonában lépünk pályára. Ez lesz a két csapat 14. NB I-es találkozója.

AZ ÖSSZES HÍR