Pénteken Veszprémben játszunk rangadót

Vissza
Pénteken Veszprémben játszunk rangadót

Pénteken 20 órakor (élő: M4 Sport) a K&H férfi kézilabda ligában rangadót vívunk idegenben, a Telekom Veszprém otthonában.

Szombaton 20. győzelmünket arattuk a K&H férfi kézilabda liga 2023-2024-es szezonjában, 35-33-ra nyertünk idegenben, a CYEB-Budakalász otthonában. Vasárnap a pihenésről szólt, hétfő délelőtt kondi edzés szerepelt a csapat programjában.

A héten egy meccs vár ránk, pénteken jön a magyar rangadó, 20 órakor a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. Idén már háromszor találkoztunk legnagyobb riválisunkkal, egyszer a magyar bajnokságban, kétszer pedig a Bajnokok Ligájában. Mindhárom meccsen a bakonyiak nyertek, egyelőre még nem sikerült legyőznünk őket.

Az már napokkal ezelőtt eldőlt, hogy ismét mi és a Veszprém vívja majd a két győzelemig tartó magyar bajnoki döntőt. Még négy forduló van hátra a pontvadászatból, a Telekom Veszprém 44 ponttal áll az élen, nekünk 40 pontunk van. A veszprémi rangadó után április 27-én Egerben, majd április 30--án (kedd) utolsó hazai alapszakaszbeli meccsünket vívjuk a PICK Arénában, a HSA-NEKA ellen. Erre a meccsre (kedden indul majd az értékesítés) ITT  lehet belépőt vásárolni. Az utolsó NB I-es találkozónkat május 4-én (szombat) 18 órakor idegenben, a Dabas otthonában játsszuk.

Az izgalmak ezután fokozódnak. Május 18-án (szombat) és 19-én (vasárnap) Tatabányán rendezik meg a Magyar Kupa négyes döntőjét. Az elődöntőben a HSA-NEKA lesz az ellenfelünk, a második napon rendezik a helyosztókat.

Az elmúlt pénteken nagy sikerrel tartottuk meg a Pick&Mizo #kékek Tour csapat- és szurkolói fotózását. Népes tábor jött el a Móra Ferenc múzeum elé, ahol elkészült az emlékezetes közös kép.

Vasárnap bravúros döntetlent játszott az NB I/B-s bajnokságban szereplő akadémiai csapatunk, az OTP Bank - PICK Szeged U21. A #kiskékek a harmadik helyen álló Szigetszentmiklós otthonában 26-26-os eredményt értek el. Szabó Levente tanítványai 29 ponttal a hetedik helyen állnak, legközelebb vasárnap 16 órakor a PICK Arénában, a Ludányi Márton sportcsarnokban a Vecsés együttesét látják vendégül.

Szigetszentmiklósi KSK-OTP Bank - PICK Szeged U21 26-26 (15-13)
NB I/B, 25. forduló, SZKSK Kézilabda Csarnok, Szigetszentmiklós, 250 néző. Vezette: Héjja, Kónya.
OTP Bank - PICK Szeged U21:
Koncz, Fazekas (kapusok), Németh, Gazsó 8, Kucsera, Fekete 1, Tusjak, Járó 4, Tokodi 1, Balogh 3, Tisza 3, Furka 3, Sajben, Lukács, Vidovenyecz, Szűcs B. 3. Vezetőedző: Szabó Levente.

 

Közzétéve: 2024.04.15.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/29
Négyes döntőbe jutott U18-as akadémiai csapatunk

Magabiztos győzelmet (33-21) aratott U18-as akadémia csapatunk az Eger ellen, ez a siker pedig azt jelenti, hogy a #kiskékek biztos résztvevői a négyes döntőnek.

2024
04/29
Kedden a NEKA lesz a PICK Arénában az ellenfelünk

Kedd 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga alapszakaszában az utolsó hazai meccsünket vívjuk. A PICK Arénában a HSA NEKA együttesét fogadjuk.

AZ ÖSSZES HÍR