Következik a magyar rangadó

Vissza
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

– Sokat elemeztük az idei szezonban lejátszott három Veszprém elleni meccsünket. Láttuk a hibáinkat, ezeken szeretnénk javítani. Fontos lesz a kezdés, mert ellenfelünk nagy ritmusban kezdi a meccset. Ebben az időszakban még koncentráltabbnak kell lennünk, meg kell becsülnünk a labdát, erre kell majd nagyon figyelnünk. Egy Szeged–Veszprém rangadónak presztízse van, nem létezik olyan, hogy tét nélküli találkozó – nyilatkozta Kárpáti Krisztián vezetőedző.

Szerdán két edzés, csütörtökön egy foglalkozás szerepel a keret programjában. Péntek délelőtt kelünk útra, Balatonfüreden ebédelünk, majd egy rövid pihenőt követően irány a Veszprém Aréna. A magyar rangadót az M4 Sport élőben közvetíti.

Csapatunk számára már csak négy meccs van hátra az alapszakaszból. A Veszprém elleni rangadó után április 27-én (szombat) 18 órakor az Eger otthonában vendégszerepelünk. Április 30-án (kedd) 18 órakor az utolsó hazai meccsünk következik az alapszakaszban, ekkor a HSA NEKA együttesét fogadjuk a PICK Arénában. Jegyet erre a meccsre ITT lehet vásárolni. Május 4-én jön a bajnoki döntő előtti utolsó meccsünk, ekkor a Dabas vendégei leszünk.

Május 18-án és 19-én pedig következik a Magyar Kupa négyes döntője, amelynek a helyszíne Tatabánya lesz. Először rendezik a Komárom-Esztergom vármegyei városban a finálét. Az elődöntőben a HSA NEKA lesz az ellenfelünk, míg a másik ágon a címvédő Telekom Veszprém a Dabassal csatázik.

Az biztos, hogy szépen megtelik a szegedi szektor, hiszen a Pick&Mizo #kékek Tour jóvoltából a szurkolóink kedvezményesen tudtak belépőt vásárolni. A Magyar Kupa döntője után – egyelőre még nem ismertek az időpontok – pedig kezdődik majd a két győzelemig tartó párharc a magyar bajnoki címért. Az már eldőlt, hogy csapatunk és a nagy rivális Veszprém küzd majd az aranyéremért.

Így edzettünk a kondiban:

Közzétéve: 2024.04.18.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/30
Új Aréna-rekorddal nyertünk a NEKA ellen

Utolsó hazai alapszakaszbeli meccsünkön 47-31-re nyertünk a HSE NEKA ellen. 47 az új PICK Aréna-rekord.

2024
04/30
Szurkolói információk a HSA NEKA elleni hazai meccsre

Kedd 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a HSA NEKA csapatát fogadjuk a PICK Arénában. Szurkolói információk.

AZ ÖSSZES HÍR