Nagy győzelem a Montpellier ellen

Vissza
Nagy győzelem a Montpellier ellen

14-14-es félidő után 28-27-re múltuk felül a franciákat a BL B csoportjában.

MOL-Pick Szeged-Montpellier (francia) 28-27 (14-14)
Férfi kézilabda VELUX EHF Bajnokok Ligája, B csoport, 6. forduló. Szeged, újszegedi sportcsarnok, 3200 néző. Vezette: Gubica, Milosevic (horvátok).
MOL-Pick Szeged: Sierra - Prodanovics 1, Balogh 6, Bombac 8/6, Vranjes, Ilyés 1, Källman 3. Csere: Wyszomirski (kapus), Blazevic, Parrondo 2, Thiagus Petrus 2, Zubai 2, Csuruvija, Robledo 3. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.
Montpellier: Gerard - Gajic 5/2, Dolenec 6, Bonnefond 3, Gaber 3, Simonet 1, Guigou 2. Csere: Siffert (kapus), Costa 1, Eszteki 3, Fabregas 1, Mackovsek 2. Vezetőedző: Patrice Canayer.
Hétméteres: 6/6, ill. 2/2.
Kiállítás: 8, ill. 10 perc.

Juan Carlos Pastor, a MOL-Pick Szeged vezetőedzője: - Komoly nyomás volt a csapaton a mérkőzés alatt, emiatt nem játszottunk különösebben jól sem védekezésben, sem támadásban. A legfontosabb az, hogy győztünk. Nagy szívvel, türelmesen kézilabdáztunk, ennek köszönhető a sikerünk. A franciák kiválóan játszottak, alaposan megnehezítették a dolgunkat. Meg kell néznünk, hogy állunk a sérülésekkel, nem tudom, ki mennyi időre dőlt a találkozón. Minden elismerésem a játékosaimé, és a szurkolóknak is köszönjük ezt a hangulatot!

Patrice Canayer, a Montpellier vezetőedzője: - Nehéz meccs volt, a vereség miatt pedig nagyon csalódott vagyok. Ez egy szép siker a hazaiaknak, nekünk viszont keserű vereség. Hogy mi döntött? Most még nem tudom, meg kell néznem a találkozó felvételét.

José Manuel Sierra, a MOL-Pick Szeged kapusa: - Jó meccset játszottunk, emiatt jár a gratuláció a Montpellier-nek is. Ez volt az első olyan meccsünk a csoportban, ahol muszáj volt nyernünk, ezt tudtuk, és ez meglátszott a játékunkon. A végén volt egy fontos védésem, éreztem, hogy az a labda döntő lehet, ezért láthatták tőlem azt az érzelmi kitörést a hajrában.

Dragan Gajic, a Montpellier játékosa: - Csalódott vagyok, mert 50-55 percig tudtunk vezetni, ám a végén hibáztunk, emiatt tudtak nyerni a hazaiak. Volt néhány döntés, amellyel nem értettünk egyet, de ezzel nem lehet mit kezdeni. Várjuk a szegediek elleni hazai meccset!

Közzétéve: 2015.10.24.

TOVÁBBI HÍREK

2023
06/01
Pénteken 16.45-kor nyílnak meg a PICK Aréna kapui

Pénteken 18.15-kor a K&H férfi kézilabda liga döntőjének az első meccsén a Telekom Veszprém együttesét fogadjuk a PICK Arénában. Fontos szurkolói információk.

2023
05/31
Bombac: Ezekért a meccsekért élek!

Élet-halál meccsre készül a Veszprém elleni bajnoki döntő első, pénteki felvonásán Dean Bombac, csapatunk irányítója. A szlovén játékossal az esélyekről, Juan Carlos Pastor vezetőedzőről, a szurkolókról és az immár rövid hajáról is beszélgettünk. Interjú.

AZ ÖSSZES HÍR