Hej! Her er København!

Vissza
Hej! Her er København!

Csapatunk szerencsésen megérkezett Dániába, Koppenhágába, ahol vasárnap 16.50-kor a VELUX EHF Bajnokok Ligája B csoportjában, a negyedik fordulóban a Kolding ellen csatázik. Szombat este a meccshelyszínen, a Bröndby Arénában edzünk.

Korán kelt a szegedi együttes minden tagja, de ez már megszokott dolog egy Bajnokok Ligájában szereplő férfi kézilabdacsapatnál, hiszen az utazás hozzátartozik a játékosok életéhez. Hajnal 5.40-kor indultunk a sportcsarnok elől, majd 9.30-kor a Liszt Ferenc reptérről Frankfurtba repült a MOL-Pick, majd egy rövid várakozás után Koppenhágába. Nem volt csúszás, a dán főváros repterén egy középkorú hölgy várta a csapatot, és minden szegedi játékostól és a szakmai stábjától aláírást kért. 

Sokat nem kellett buszozni, a Firsthotels 10 percre van a reptértől. Gyors ebéd, ezután pihenő következett, majd 18 órától tréning a Bröndby Arénában.

- Minden út fárasztó, így ez is, végül azonban gyorsan eltelt az idő. Csak akkor szoktam aludni, ha erre több idő van délután, mert ha közvetlenül az edzés előtt kelek fel, akkor nem tudok úgy felpörögni. Szombaton még finomítjuk a taktikát, amit játszanunk kell a dánok ellen. Nyerni érkeztünk, győzelemre hajtunk, és bízom benne, hogy tovább gyarapítjuk a pontjaink számát, és négypontos csapatként térünk haza Magyarországra. Nem lesz könnyű, de én bízom a sikerben - nyilatkozta Balogh Zsolt, a MOL-Pick Szeged jobbátlövője.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2015.10.10.

TOVÁBBI HÍREK

2023
01/26
Szombaton Szegeden játszik edzőmeccset az U21-es csapat

Február 5-án (vasárnap) 16 órakor hazai pályán folytatja a küzdelmet az OTP Bank PICK Szeged U21-es csapata az NB I/B-s bajnokságban. Most szombaton Szegeden a Kecskeméttel játszanak edzőmeccset a #kiskékek.

2023
01/24
Közeledik a THW Kiel elleni hazai BL-meccs

Február 16-án (csütörtök) 18.45-kor a Bajnokok Ligájában a THW Kiel együttesét fogadjuk a PICK Arénában. Ez lesz 2023-ban az első hazai találkozónk.

AZ ÖSSZES HÍR