Hej! Her er København!

Vissza
Hej! Her er København!

Csapatunk szerencsésen megérkezett Dániába, Koppenhágába, ahol vasárnap 16.50-kor a VELUX EHF Bajnokok Ligája B csoportjában, a negyedik fordulóban a Kolding ellen csatázik. Szombat este a meccshelyszínen, a Bröndby Arénában edzünk.

Korán kelt a szegedi együttes minden tagja, de ez már megszokott dolog egy Bajnokok Ligájában szereplő férfi kézilabdacsapatnál, hiszen az utazás hozzátartozik a játékosok életéhez. Hajnal 5.40-kor indultunk a sportcsarnok elől, majd 9.30-kor a Liszt Ferenc reptérről Frankfurtba repült a MOL-Pick, majd egy rövid várakozás után Koppenhágába. Nem volt csúszás, a dán főváros repterén egy középkorú hölgy várta a csapatot, és minden szegedi játékostól és a szakmai stábjától aláírást kért. 

Sokat nem kellett buszozni, a Firsthotels 10 percre van a reptértől. Gyors ebéd, ezután pihenő következett, majd 18 órától tréning a Bröndby Arénában.

- Minden út fárasztó, így ez is, végül azonban gyorsan eltelt az idő. Csak akkor szoktam aludni, ha erre több idő van délután, mert ha közvetlenül az edzés előtt kelek fel, akkor nem tudok úgy felpörögni. Szombaton még finomítjuk a taktikát, amit játszanunk kell a dánok ellen. Nyerni érkeztünk, győzelemre hajtunk, és bízom benne, hogy tovább gyarapítjuk a pontjaink számát, és négypontos csapatként térünk haza Magyarországra. Nem lesz könnyű, de én bízom a sikerben - nyilatkozta Balogh Zsolt, a MOL-Pick Szeged jobbátlövője.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2015.10.10.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

AZ ÖSSZES HÍR