Csak Előre (4. rész) – 9 nap a rangadóig

Vissza
Csak Előre (4. rész) – 9 nap a rangadóig

A Pick Szeged férfi kézilabdacsapata október 26-án (szombat) 16 órakor játssza a bajnokság csúcsrangadóját, ekkor fogadja a nagy rivális MKB-MVM Veszprém együttesét. Csütörtök délután is lesz jegyárusítás, igaz: kevés jegy maradt.

Kezdjük a legfontosabbal: csütörtökön is 15 órakor nyit a pénztár az újszegedi sportcsarnokban. Az első napon, szerdán a jegyek nagy része (!) gazdára talált, így érdemes lesz nyitáskor ott lenni, mert minden valószínűség szerint ma minden jegy elkel, így nem lesz internetes árulás!
Szerdán egyet edzett a csapat, csütörtökön már két foglalkozás szerepel a programban.


Drukkereink is készülnek, szombaton 16 órakor a Móra Ferenc múzeum lépcsőjénél szurkolói fotózásra kerül sor. Az eseményre minden Pick Szeged drukkert nagy szeretettel várnak. Egy kérés van: mindenki kékben érkezzen.

Szerencsére jó időt jósolnak szombatra, így mindenki bízik abban, hogy sokan jönnek el az eseményre, a közös fotó október 26-án (szombat), a meccsnapon jelenik majd meg a Délmagyarország napilapban.

Mocsai Lajos szövetségi kapitány hat Pick-játékost hívott be a férfi kézilabda-válogatott keretébe a november 2-i, Spanyolország elleni debreceni mérkőzésre, illetve az azt megelőző edzőtáborra.

A névsor, kapusok: Mikler (Pick), Pallag (Csurgó), Tatai (Pick), jobbszélsők: Gulyás (Veszprém), Harsányi (Tatabánya), jobbátlövők: Ancsin (Pick), Mocsai (Hannover, német), Nagy L. (Veszprém), irányítók: Császár (PSG, francia), Lékai (Celje, szlovén), beállók: Schuch (Veszprém), Szöllősi (Csurgó), Zubai (Pick), balátlövők: Ilyés (Pick), Nagy K. (Dunkerque, francia), Putics (VfL Gummersbach, német), balszélsők: Iváncsik G. (Veszprém), Vadkerti (Pick), Varsandán (Gyöngyös).


Vujin kontra Puljezevics. A jövő szombati Szeged–Veszprém rangadóra a Városi TV Szeged is készül, a Retro Aréna legújabb adásában a két rivális egyik emlékezetes mérkőzését porolja le. A 2007–2008-as idény alapszakaszában nem találkozott egymással a bajnok Pick és az ezüstérmes MKB, az 1–8. helyért zajló rájátszásban viszont igen. Krivokapicsék az utolsó fordulóban egy tét nélküli meccsen fogadták a Periccsel, Ilyéssel, Eklemoviccsal és Vujinnal érkező bakonyiakat. A rangadó hajrájában elszabadultak az indulatok: az 59. percben Vujin hetesből fejbe dobta Nenad Puljezevics kapust… A derbit péntek este 20, valamint szombaton 19 és vasárnap 13 órakor is megnézhetik a VTV-n a Retro Arénában.

- süli róbert - 

Közzétéve: 2013.10.17.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/28
Hétgólos hátrányba kerültünk a BL-ben

A félidőben háromgólos hátrányban voltunk, végül héttel, 30–37-re kaptunk ki a Telekom Veszprém ellen a Bajnokok Ligájában a negyeddöntőbe jutásért rendezett párharc első meccsén. A visszavágót jövő csütörtökön rendezik Veszprémben.

2024
03/27
Prágában szerepel az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapata Prágában szerepel egy nemzetközi tornán.

AZ ÖSSZES HÍR