Zubai Szabolcs kapitányi BL-premierje

Vissza
Zubai Szabolcs kapitányi BL-premierje

Zubai Szabolcs, a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának kapitánya kőkemény meccsre számít vasárnap hazai pályán a KS Vive Tauron Kielce ellen. A közönségkedvenc játékos elmondta, hogy kőkemény sorozat vár a csapatra, így a sikeres rajt sokat jelenthet

– Az első kérdés nem is lehet más, hiszen minden szegedi szurkoló erre kíváncsi, hogy vagy?

– Köszönöm jól, sokkal jobban, még kicsit érzem a combom, de a kezelésekkel sokat javult az állapotom, így nem lehet gond, ott leszek a meccsen. Szerda este már a fiúkkal edzem.

– Mit történt?

– Futottam, ekkor éreztem egy kis fájdalmat, de csak akkor lett nagyobb a baj, amikor a padra leültem. A vizsgálat egy másfél centis szakadást állapított meg a combomban.

– A MOL-Pick Szeged eddig 122 BL-meccset játszott, ebből 60-szor te is a pályára léptél, és 128 gólt szereztél, mit vársz az új idénytől?

– Kőkemény lesz! Teljesen átalakult a lebonyolítási rendszer, sokkal több meccs vár ránk, itt nincs könnyű csapat. nehéz a sorsolásunk, hiszen a Kielce után a Vardar otthonában lépünk pályára, majd jön a címvédő Barcelona. Lehetett volna könnyebb is a kezdés, de ez nem kívánságműsor.

– Zsinórban háromszor nyert a Kielce ellenünk. Megtörhet a sorozatuk?

– Három a magyar igazság, egy ráadás, ez pedig mi, azaz a MOL-Pick Szeged győzelmét jelenti. Itthon, fantasztikus szurkolótáborunk előtt nem is tudok mást elképzelni, csak győztes BL-rajtot. Kemény küzdelem lesz, de képesek vagyunk rá.

– Mi lehet a győzelem kulcsa?

– Egyértelmű, hogy amit Juan Carlos Pastor vezetőedző kér, azt tartsuk be. Azt játsszuk, amire felkészülünk. Ha ezt megvalósítjuk, nem lehet gond. Nem szabad azt sem feledni, hogy jóval hosszabb a kispadunk, mint egy éve. Ha fárad valaki, olyan ember érkezik helyette, aki hasonló szinten tudja pótolni. Ez döntő lehet, és az is, hogy a MOL-Pick Szeged szurkolótábora erőt adjon. Ha pedig ők erőt adnak a biztatásukkal, akkor a győzelem sem marad el, mert mindenki tudja, hogy CSAK ELŐRE!

- Süli Róbert -

Közzétéve: 2015.09.16.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

2024
04/22
Szombaton Egerben lépünk pályára

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 23. fordulójában a QHB Eger otthonában lépünk pályára.

AZ ÖSSZES HÍR