Szeptember 8-án Pick-kedd a VTV Szegeden

Vissza
Szeptember 8-án Pick-kedd a VTV Szegeden

Szeptember 8-án új magazinműsor indul a VTV Szegeden. Minden hónapban egyszer jelentkezik majd a Pick-kedd, amely a MOL-Pick Szeged tévéje lesz. Csak a klubról szól majd a műsor.

A szerkesztők már munkához láttak. A MOL-Pick Szeged és a VTV Szeged pedig megállapodott arról, hogy szeptembertől minden hónapban Pick-kedd néven egy közel 30 perces műsorral találkozhatnak majd a szurkolóink.

Az első adásra szeptember 8-án (kedd) kerül sor, ez lesz a premier. Minden műsorban találkozhatnak majd egy szegedi legendával, megismerkedhetnek nagy szurkolóinkkal, különleges helyzetekben készítenek riportot játékosainkkal, természetesen a legfontosabb hírek sem maradhatnak el, és az utánpótlás is fontos szerepet kap.

A premieradás nem kezdődhetne másként, mint egy Ludányi Márton interjúval, klubunk egyik alapítójával. Megismerhetik Pásztor Imre kapust, illetve spanyol irányítónkkal, Niko Mindegíával magyarul beszélgettek a riporterek.

Közzétéve: 2015.09.07.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/19
Vereséget szenvedtünk a rangadón

A K&H férfi kézilabda liga 22. fordulójában 36-27-es vereséget szenvedtünk a Telekom Veszprém otthonában.

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

AZ ÖSSZES HÍR