Hatodik helyen végzett a Cell-kupán a Pick B U12

Vissza
Hatodik helyen végzett a Cell-kupán a Pick B U12

A hatodik helyet szerezte meg a Cell-kupán a Pick Szeged B U12-es csapata. Szélpál István együttese jóval fiatalabb volt az ellenfeleinél, így minden dicséretet megérdemelnek a szegedi fiatalok. A trénerrel beszélgettünk.

– Hogyan értékeli a csapat teljesítményét?

– A csapatunkban 15 gyerek 2004-es születésű és egy gyerek 2005-ös. Így indultunk el a veszrpémi Cell-kupán az egy évvel idősebb korosztályban. A reális célunk az volt, hogy ne kapjunk ki egyik meccsen se nagy különbséggel, ez sikerült. Nekünk nagyon furcsa volt minden: eddig nullás labdával és többnyire vax nélkül játszottunk. Most 1-es labdát használtunk és vax is megengedett volt. Úgy gondolom senki nem várta a gyerekeket a legjobb nyolcba, mégis sikerült odaérnünk. Voltak igen bíztató meccseink és kicsit gyengébbek is. Összességében nagyon hasznos volt számunkra a torna, mivel a mostani szezonban hasonlóan idősebb, gyorsabb, fizikálisan fejlettebb ellenfelekkel kell felvennünk a versenyt. A legjobb meccsünket a Veszprém ellen játszottuk, ahol igencsak hazai pálya volt a jellemző.

– Mi lesz a következő nagy feladat a gyerekeknek?

– A következő feladat szeptember 12-én Gödöllőn vár a fiúkra, meghívtak bennünket egy tornára. Ezt követően az Erima gyermekbajnokságban indulunk az egy évvel idősebb korosztályban.

A Pick Szeged B U12-es csapatának eredményei, csoportmeccsek: Pick Szeged B–Várpalota 9–9, Pick Szeged B–MKB-MVM Veszprém 10–12, Pick Szeged B–H.C. Vise BMB 17–6. Keresztbejátszás: Pick Szeged–Éles Kézisuli 5–14, Pick Szeged B–H.C. Vise 6–0.

Alsóörs–Pick Szeged B 22–11 (12–6)
Cell-kupa, U12, az ötödik helyért, Alsóörs.
Pick Szeged: Biczók – Budai 1, Mikuska 4, Tokodi 3, Vojnár, Elekes 1, Üveges. Csere: Boróczky, Judik 1, Halász, Bakacsi, Szűcs, Rácz 1, Bálint, Magos-Dóra, Czeglédi. Edző: Szélpál István.


A Pick Szeged B U12-es csapatának a kerete: Biczók Márk, Boróczky Botond, Budai Barnabás, Judik Simon, Mikuska Milán, Halász Henrik, Magos-Dóra Márton, Tokodi Dominik, Bakacsi Olivér, Vojnár Dániel, Szűcs Balázs, Elekes Ákos, Rácz Bendegúz, Bálint István, Üveges Gergő, Czeglédi Milán. Edző: Szélpál István.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2015.08.31.

TOVÁBBI HÍREK

2023
05/30
Habuczki Tamás: ez a kézilabda ünnepe

Péntek 18.15-kor a bajnoki döntő első mérkőzésén a PICK Arénában fogadjuk a Telekom Veszprém csapatát. Egykori játékosunkkal, Habuczki Tamással beszélgettünk.

2023
05/30
Jegyárusítás a veszprémi meccsre

Június 5-én (hétfő) 18.30-kor a K&H férfi kézilabda liga döntőjének második meccsét a Telekom Veszprém otthonában vívjuk. Jegyinformációk a meccsel kapcsolatosan.

AZ ÖSSZES HÍR