Immár élesben! A Szuperkupa hete! (3. rész)

Vissza
Immár élesben! A Szuperkupa hete! (3. rész)

A MOL-Pick Szeged szombaton 16 órakor a győri Szuperkupa döntőjében az MVM Veszprém ellen csap össze. A csapat péntek délelőtt útra kelt, 18 órakor pedig az Arénában tréningezik majd,

16-os kerettel keltünk útra: Sierra, Wyszomirski, Prodanovics, Parrondo, Balogh, Ancsin, Bombac, Mindegía, Zubai, Vranjes, Blazevic, Ilyés, Robledo, Thiagus Petrus, Källman és Csuruvija alkotja a csapatot. Hegedüs Márk nem tartott a MOL-Pick Szegeddel a győri Szuperkupára.
- Márk remekül dolgozott, nagy szükségünk van rá, most otthon maradt. Ezt megbeszéltük, elfogadta a döntést. Biztos vagyok benne, hogy az ősszel komoly szerepet tudok szánni neki, mert remek és szorgalmas játékos - nyilatkozta már a csapatbuszon Juan Carlos Pastor vezetőedző.

Csapatunk 9.30-kor indult az újszegedi sportcsarnok elől. Mindenki rendben, Bombac betegsége és Ilyés kisebb sérülése már a múlté, mindketten edzettek csütörtökön. Szombaton 16 órakor következik a 2015-2016-os szezon első éles meccse, egyből a nagy rivális Veszprém ellen.

- Mindig kitalálunk valami új taktikát, ez így lesz az idény többi meccsén is. Remélem, hogy sikerül ezt megvalósítani. Augusztusban még nem lehet egy csapat sem csúcsformában, és ez mi ránk sem volt jellemző. Meccsről meccsre, hétről hétre lépünk előre. Nyerni szeretnénk, számunkra is fontos a kupa megnyerése. Így lépünk pályára, ezért dolgozott minden játékos. A Veszprém remek csapat, sikerélményekkel telve érkeznek a kupára. De mi harcolunk, küzdünk, egy pillanatra sem adjuk fel. Várjuk a kezdést, az első meccset, végre elkezdődik a szezon - nyilatkozta Juan Carlos Pastor.

A meccset a M4 tévé élőben adja. Ez lesz a MOL-Pick Szeged első találkozója az új sportcsatornán. A delmagyar.hu szöveges online tudósításban számol be, a Rádió 88 élőben jelentkezik. Csapatunk Facebook és Twitter-oldala részeredményekkel, fotókkal és videókkal jelentkezik a helyszínről.

- Süli Róbert -

Közzétéve: 2015.08.28.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/20
Nagy Martin: továbbra is OTP Bank - PICK Szeged

Klubunk 2025. június 30-ig meghosszabította szerződését kapusunkkal, Nagy Martinnal.

2024
04/19
Vereséget szenvedtünk a rangadón

A K&H férfi kézilabda liga 22. fordulójában 36-27-es vereséget szenvedtünk a Telekom Veszprém otthonában.

AZ ÖSSZES HÍR