Végleges BL-időpontok!

Vissza
Végleges BL-időpontok!

Csapatunk gőzerővel készül az idény első nagy eseményére, a győri Szuperkupa (augusztus 29., 16 óra) Veszprém elleni mérkőzésre. A héten eldőlt, hogy a Kielce ellen szeptember 20-án (vasárnap) 16 órakor kezdünk itthon a BL-ben.

A hét az edzésekről szólt csapatunknál, a MOL-Pick Szegednél. Kedden Iványi Aurél elkészítette az egyéni- és csapatfotókat, amelyeket hamarosan feltöltünk honlapunkra.

Az is eldőlt, hogy a VELUX EHF Bajnokok Ligájában szeptember 20-án (vasárnap) 16 órakor kezdünk itthon a lengyel bajnok Kielce ellen. A második fordulóban - szeptember 27. - idegenben a macedón Vardar Szkopje otthonában szerepelünk. A harmadik körben érkezik a BL-címvédő Barcelona. Eddig ez az időpont sem volt teljesen ismert, immár kiderült, hogy október 4-án 17 órakor csatázunk a spanyol sztárcsapattal.

Szerencsére mindenki egészséges, így Juan Carlos Pastor, Marko Krivokapics és Fekete Róbert teljes kerettel gyakorolhatott a héten. Augusztus 21-én (péntek) zárt kapus edzőmeccset játszunk a Balatonfüred otthonában, ahol főként taktikai variációkat gyakorol a csapat.

Az első éles meccsünket augusztus 29-én Győrben (szombat) 16 órakor vívjuk, a Szuperkupában a Veszprém ellen csatázunk. A meccsre már pénteken elutazik a csapat.

Közzétéve: 2015.08.21.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/19
Vereséget szenvedtünk a rangadón

A K&H férfi kézilabda liga 22. fordulójában 36-27-es vereséget szenvedtünk a Telekom Veszprém otthonában.

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

AZ ÖSSZES HÍR