Ancsin Gábor: a hibákat javítanunk kell!

Vissza
Ancsin Gábor: a hibákat javítanunk kell!

A MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata a második helyet szerezte meg a Kanizsa-kupán. A döntőben a macedón Vardar 22–19-re nyert a magyar együttes ellen. Ancsin Gáborral, a szegedi csapat válogatott jobbátlövőjével beszélgettünk.

– 22 gólt kapni egy Vardartól dicséretes dolog. 19-et lőni viszont nem éppen szép teljesítmény!

– A védekezéssel nem is volt gond a döntőben, a kapusaink is jól védtek, így ezzel nem akadt probléma. Támadásban gyengén muzsikáltunk, sokat foglalkoztunk a külső körülménnyel, azzal, hogy a nagy meleg miatt sokat állt a játék, így nem játszottunk megfelelő ritmusban. Ez tanulság, ki kell tudni zárni a külső körülményeket, csak a játékra szabad koncentrálnunk.

– Inkább most kapjunk ki a Vardartól, mint a Bajnokok Ligájában!

– Ez valóban így van, de ha ilyen produkciót nyújtunk, akkor nem sok esélyünk lesz az alaposan megerősödött macedón csapat ellen.

– Milyen volt a kanizsai torna? Három meccset játszottunkk, ebből kettőt megnyertünk!

– Mindenképpen hasznos, bár a hihetetlen hőséggel meg kellett küzdenünk. A keddi edzésen videózunk, edzőnk, Juan Carlos Pastor biztos, hogy kritikus lesz, így lesz mit javítanunk az edzéseken. Pénteken pedig Horvátországba utazunk, és az RK Nexe ellen játszunk edzőmeccset.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2015.08.17.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

2024
04/22
Szombaton Egerben lépünk pályára

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 23. fordulójában a QHB Eger otthonában lépünk pályára.

AZ ÖSSZES HÍR