Meccshét! Végre!

Vissza
Meccshét! Végre!

A MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata visszatért a szerbiai edzőtáborból, a héten már újból Szegeden készül. Pénteken (18 óra) a Temesvár ellen, majd szombaton (17 óra) az Orosháza ellen az újszegedi sportcsarnokban játszik edzőmeccset. Vasárnap 19 órá

Május 19. Ekkor játszottunk utoljára meccset, ezen a napon csatáztunk a bajnoki döntőben, azóta nem lépett pályára a MOL-Pick Szeged – kivétel ez alól a rendhagyó nagypályás kézimeccs. Régen volt ez az időpont, a szurkolóink már kiéhezve várják a hétvégét, hiszen végre (!) ismét láthatják a kedvenceket. 

Csapatunk pénteken 18 órakor a romániai Temesvárt, majd másnap, azaz szombaton 17 órakor az NB I-es Orosházát fogadja az újszegedi sportcsarnokban. Mindkét meccset a szurkolók ingyen nézhetik meg.

A szerbiai edzőtábor jól sikerült, az elmúlt héten pénteken érkezett haza a csapat Kopaonikról. A hétvége a pihenésről szólt, Juan Carlos Pastor vezetőedző pihenőt adott a fiúknak. Hétfőn egy edzés szerepel majd a programban, a fiúk futni mennek az újszegedi ligetbe.

A két edzőmeccs mellett a vasárnap is sok-sok izgalmat foglal magába. Szegeden, a Széchenyi téren a Hungaricum Fesztivál színpadán mutatjuk be a MOL-Pick Szeged új mezét, majd Danny Blue mentalista „elővarázsolja” az új csapatbuszunkat. Az eseményen a teljes keret részt vesz, így a szurkolóink közös fotót is tudnak készíteni a játékosokkal.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2015.08.03.

TOVÁBBI HÍREK

2023
05/30
Habuczki Tamás: ez a kézilabda ünnepe

Péntek 18.15-kor a bajnoki döntő első mérkőzésén a PICK Arénában fogadjuk a Telekom Veszprém csapatát. Egykori játékosunkkal, Habuczki Tamással beszélgettünk.

2023
05/30
Jegyárusítás a veszprémi meccsre

Június 5-én (hétfő) 18.30-kor a K&H férfi kézilabda liga döntőjének második meccsét a Telekom Veszprém otthonában vívjuk. Jegyinformációk a meccsel kapcsolatosan.

AZ ÖSSZES HÍR