Vasárnap: I. Pick-nik a javából!

Vissza
Vasárnap: I. Pick-nik a javából!

Vasárnap 14 órától első alkalommal rendezi meg a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata a Pick-nik a javából nyílt napját az újszegedi Kisstadionban. A várva várt esemény, a nagypályás kézilabda-mérkőzés 16.30-kor kezdődik.

"Pick-nik a javából!" - hirdeti immár hetek óta a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata a szezonkezdetet. Vasárnap 14 órától 18 óráig nagyszabású rendezvénnyel készül a csapat. Éveken át nyílt edzéssel indult az idény, azonban idén gondolt egy merészet a klubvezetés és egy közös nagy partit szervez az újszegedi Kisstadionban.

A teljes keret - kivétel a Pán-amerikai játékokon szereplő brazil válogatott Thiagus Petrus - részt vesz az eseményen, így a szurkolók először találkozhatnak a nyári pihenő után a kedvencekkel.

A mozgás is fontos szerepet játszik majd a Pick-niken, hiszen 16.30-kor egy nem mindennapi meccset izgulhatnak végig a drukkerek. A MOL-Pick Szeged kerete 2x10 perces nagypályás kézimeccset vív majd egymással. Juan Carlos Pastor vezetőedző már két csapatra osztotta a keretet. Az egyik csapat Pick, a másik MOL néven szerepel, a nem mindennapi derbit a csapat nagy szurkolója, az Eb-bronzérmes súlyemelő Nagy Péter vezeti majd.

A két csapat a következő:

Pick: Sierra - Csuruvija, Ilyés, Bombac, Ancsin, Parrondo,Vranjes , Hedegüs, Velky P.

MOL: Wyszomirski - Källman, Blazevic, Robledo, Balogh, Prodanovics, Zubai, Fekete, Loncar.

A klub támogatói közül sokan többen kitelepülnek. A 105 éves Délmagyarország is izgalommal készül a vasárnap délutánra. Évtizedek óta médiapartnere a délmagyar a csapatnak, így nem volt kérdés, hogy ott legyen a nyitópartin. Főként a gyerekeket szólítják meg, animátorok segítségével sok-sok izgalmas feladat vár majd a fiatalokra.

Lesz tombola is, a szponzorok jóvoltából több színes program. Kitelepül az OTP fogászati autóbusza, a Napfényfürdő Aquapolis, a Plazmapont, a Csányi pincészet, a Kekon Kft., a Pick Zrt., a MIZO termékkostolót tart, dr. Kohán Mária pedig vérnyomás- és vércukor szintmérésre várja azokat, akik kilátogatnak a Kisstadionba.

Az esemény ingyenes, a szervezők kérik a szurkolókat, hogy hozzanak magukkal plédet, hiszen egy igazi családias hangulatot szeretnének teremteni.

A színpadon beszélgetéseket hallhatnak majd a játékosokkal, akikkel mód nyílik közös fotó készítésére, aláírásgyűjtésre.

Aki szeretne mozogni, az hozzon magával sportfelszerelést, mert 15.15-tól 16.15-ig (kétszer fél órában): bemutatkozik a Megafitness. Családi és zenéstornát tartanak.

Egy biztos, hogy nem mindennapi programokkal várják a MOL-Pick Szeged híveket, így érdemes lesz családi programnak beütemezni a vasárnapi eseményt.

Közzétéve: 2015.07.16.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/22
Szombaton Egerben lépünk pályára

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 23. fordulójában a QHB Eger otthonában lépünk pályára.

2024
04/20
Nagy Martin: továbbra is OTP Bank - PICK Szeged

Klubunk 2025. június 30-ig meghosszabította szerződését kapusunkkal, Nagy Martinnal.

AZ ÖSSZES HÍR