Címvédőként utazunk Magyarkanizsára

Vissza
Címvédőként utazunk Magyarkanizsára

A MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata címvédőként veszi fel a küzdelmet a vajdasági Magyarkanizsán, az V. Kanizsa-kupán. Az augusztus 14-étől 16-áig tartó tornán hat csapat vesz részt.

Immár hivatalos, a címvédő MOL-Pick Szeged, a tavalyi ezüstérmes, macedón Vardar Szkopje – a BL-ben a csoportkörben is megmérkőzik egymással a Szeged és a Vardar –, a horvát RK Nexe, a szlovén RK Gorenje Velenje, a szerb Partizan Belgrád és Szaúd-Arábia válogatottja veszi fel majd a küzdelmet.

A szervezők két hármas csoportba osztják majd a csapatokat, a Szeged és a Szkopje biztos, hogy elkerüli majd egymást. A csoportmeccsek után augusztus 16-án a helyosztókat rendezik. A csoportelsők vívják majd a finálét. Egy éve a MOL-Pick Szeged 31–30-ra nyerte a döntőt a Vardar ellen, a lelátón közel 500 szegedi szurkoló biztatta a csapatot.

A szervezők bíznak abban, hogy ismét sokan látogatnak el a határtól nem messze található kisvárosba, amely a kézilabdameccsek mellett remek szórakozási lehetőséggel szolgál, így érdemes egy hosszú hétvégét a programba beiktatni.
A csapat július 19-én (vasárnap) a Pick-nik a javából nyílt nappal kezdi a szezont.
Az első edzőmeccset augusztus 7-én (péntek) 18 órakor a Temesvár ellen az újszegedi sportcsarnokban vívja Juan Carlos Pastor együttese, majd másnap (augusztus 8.) 17 órakor az Orosházát látja vendégül az újszegedi sportcsarnokban.

Szurkolói busz indul az augusztusi magyarkanizsai tornára. Indulás: augusztus 14. (péntek), a kora délutáni órákban az újszegedi sportcsarnok elől.
A program, péntek: szállás elfoglalása, a meccsek megtekintése, szabadprogram.Szombat: városnézés, fürdőlátogatás, délután a mérkőzések megtekintése. Vasárnap: szabadprogram, helyosztó mérkőzések megtekintése, a záróünnepség után indulás haza. Szegedre érkezés a késő esti órában. Szombaton és vasárnap ebédlehetőség van a csarnok mellett felállított sátorban.

Szombaton: marhapörkölt, savanyúság, kenyér. Vasárnap: babgulyás kenyérrel. Aki igényel ebédet, a részvételi díj befizetésekor kell jeleznie. Részvételi díj: 14 ezer 500 forint/fő, amely tartalmazza az útiköltséget,
a két éjszakai szállást és a 3 napra szóló belépőt. Jelentkezni lehet:
K. Tóth Attila (aattiss): a 30/897-4376-os telefonszámon vagy a kiskereszturi@gmail.com e-mail címen, illetve Érdi Zsoltnál a 30/912-2957-es telefonszámon vagy a majestic@freemail.hu e-mail címen. Jelentkezési határidő: 2015. július 15.

Közzétéve: 2015.07.08.

TOVÁBBI HÍREK

2022
12/01
A Hét meccsét vívjuk a Kielce ellen

December 7-én (szerda) 18.45-kor a Machineseeker Bajnokok Ligája B csoportjában, a 9. fordulóban a Lomza Industria Kielce együttesét fogadjuk a PICK Arénában. A Hét meccse lesz a miénk.

2022
12/01
December 1-től klubunk hivatalos neve: OTP Bank - PICK Szeged

A klubunkat már egy évtizede támogató hitelintézet december 1-től névadó szponzorrá lép elő, így csapataink a jövőben OTP Bank - PICK Szeged néven szerepelnek a hazai és nemzetközi versenysorozatokban.

AZ ÖSSZES HÍR