A sorsolás előtt III.

Vissza
A sorsolás előtt III.

A mini interjúk III. része, Rajko Prodanovic és Lékó Péter mondta el, mit gondol a BL-ről.

Rajko Prodanović, a MOL-Pick Szeged szélsője:

Milyen érzés Európa elitjébe tartozni?

Mindig nagy öröm és megtiszteltetés, ha egy játékos a Bajnokok Ligájában szerepel, főleg az előző szezont követően, amikor csak egy lépésre voltunk a kölni Final Fourtól. Jövőre is jó évre számítok, de ha többet akarunk elérni, többet is kell beleadnunk.

Az, hogy az A vagy B csoportba kerültünk nagyon jó érzés, de őszintén szólva, számítottam rá, egyrészt az elmúlt szezon alapján, másrészt pedig látható, hogy a klub évről évre lép előre.

Mire számít a csoportban?

Nagyon nagy harcokra számítok, az új rendszer miatt minden meccsen nagyon jó csapatokkal fogunk játszani, számunkra, mint játékosoknak nagy kihívás lesz, úgy gondolom, hogy a szurkolóknak izgalmasabb, érdekesebb mérkőzések lesznek. Nehéz lesz, de örülök neki!

Van kedvence a sorsoláson? Mi lenne az "álomcsoport"?

Nem sokat gondolok ilyen dolgokra, nincsenek kedvenceim, itt már mindenki hasonló játékerőt képvisel. 

Hogy telik a nyár?

Nagyon jól. Végre együtt tudtunk lenni a családommal, elutaztunk Törökországba. A hétvégén lesz Dean Bombac esküvője, oda megyünk, esetleg még Németországba. A gyerekek a nagyszülőkkel vannak, így most jut idő mindenre :)

 

11034335_1057670674259815_7510994069320316126_o.jpg

 

Lékó Péter, nemzetközi sakk nagymester és csapatunk szurkolója:

Mit szólsz, hogy bejutottunk a BL felsőházba?

Idén biztos volt, hogy a MOL-PICK Szeged megkapja az indulás jogát a BL-ben. A kérdés inkább ugye "csak"
az volt melyik ágra kerülünk. Nagyon bíztam benne, hogy a felsőházba sorolnak be bennünket, amit az elmúlt két évben nyújtott teljesítményünk alapján maximálisan kiérdemeltünk. A fantasztikus hangulatú hazai mérkőzéseket biztosan minden szurkoló nagyon várja már!

Mire számítasz a csoportban?

Nagyon nagy küzdelmekre számítok a csoportokban, hiszen a csoportelsőség automatikus 8 közé kerülést jelent,
tehát nagyon nagy lesz a tét. Szurkolás szempontjából igazi csemege, a csapatnak pedig egy hatalmas kihívás, mert
ilyen folyamatos rangadókkal telített terhelést szerintem még nem igazán szokhatott a csapat. Lesz mire készülni és  biztos vagyok benne, hogy sokat fog majd a MOL-PICK Szeged fejlődni ennek a sorozatnak köszönhetően!

Mi lenne az álom csoportod a sorsoláskor?

A lényeg szerintem,hogy tovább jusson a csapat mindegy milyen csoportból! Amennyiben véletlenül brutál csoportba kerülnénk, ami nálam a Rhein Neckar Löwent és a Flensburgot jelentené (a 6. illetve 8. kalapból), is képesnek tartom a csapatot, a továbbjutás kiharcolására. De még nem tartunk ott, sőt az se biztos,hogy a Löwen szeretne ilyen sorsolást... Hajrá MOL-PIck Szeged!!

Közzétéve: 2015.06.25.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

AZ ÖSSZES HÍR