A sorsolás előtt II.

Vissza
A sorsolás előtt II.

Folytatjuk a mini interjúk sorát, ezúttal csapatunk kapusát, Piotr Wyszomirskit és szurkolónkat, Károlyi Zoltánt kérdeztük.

Piotr Wyszomirski, a MOL-Pick Szeged és a lengyel válogatott kapusa:

Milyen érzés Európa elitjébe tartozni?

Nagyon örülök, hogy Európa legjobb csapatai közé tartozunk, és hogy továbbra is a Bajnokok Ligájában szerepelhetünk. Már alig várom az első mérkőzést.

Mire számít a csoportban?

Nincsenek különös kívánságaim, egyedül annyi, hogy minden mérkőzést meg szeretnék nyerni!

Van kedvence a sorsoláson? Mi lenne az "álomcsoport"?

Nincs álomcsoportom, itt már mindenki nagy játékerőt képvisel, azonban ki szeretném magunkat próbálni a Barcelona ellen, játszani szeretnék ellenük, hiszen ők nyerték a Bajnokok Ligáját.

Hogy telik a nyár?

A napokban fejeztük be a válogatott felkészülést, most egy kis pihenés következik, valahol külföldön :)

wyszu.jpg

 

 

Károlyi Zoltán, csapatunk szurkolója:

Mit szólsz, hogy bejutottunk a BL felsőházba?

Hatalmas eredménynek tartom, főleg ha azt nézem, hogy az előtte levő szezonban még a BL indulást sem sikerült kiharcolni, most viszont keményen megdolgoztak érte a fiúk és szerintem megérdemelten kerültünk a kiemelt csapatok közé. Már csak azért is, mert meggyőződésem (még ha nem is hivatalos) hogy az 5. helyet értük el 14/15-ös BL szezonban, hiszen a negyeddöntőkből kieső csapatok közül csak mi tudtunk egy meccset megnyerni.

Mire számítasz a csoportban?

Szerintem nagyon érdekes és nagyon izgalmas lesz a következő BL szezon a lebonyolítás átalakítása miatt, hiszen már az elején sok izgalmas meccset láthatunk a világ legjobbjai ellen és az idén bebizonyítottuk, hogy (főleg a szegedi csarnokban) senki sem írhatja le a MOL-Pick Szeged csapatát.

Mi lenne az álom csoportod a sorsoláskor?

Nehéz lenne ilyet összeállítanom, főleg mert biztos nem úgy lenne, de igazán könnyű csapatok nincsenek és tökéletesen verhetetlenek sem, de remélem legalább a 3. helyet sikerül megcsípni a csoportban és hogy a Veszprémet egészen a kölni Final4-ig el tudjuk kerülni.

Közzétéve: 2015.06.24.

TOVÁBBI HÍREK

2022
12/02
Borítsuk kékbe az Arénát!

A Hét meccsét vívjuk december 7-én (szerda) 18.45-kor a Bajnokok Ligájában. Hazai pályán fogadjuk a lengyel Lomza Industria Kielcét. Borítsuk kékbe az Arénát!

2022
12/02
Molnár Robin: hihetetlen dolgok történtek velem

Chema Rodríquez kihirdette a jövő évi világbajnokságra készülő magyar válogatott bő keretét, amelybe bekerült a PICK Kézilabda Akadémia balszélsője, Molnár Robin is.

AZ ÖSSZES HÍR