Källman 200., Hegedüs első válogatott meccse

Vissza
Källman 200., Hegedüs első válogatott meccse

Szerdán Európa-bajnoki selejtezőket játszottak a válogatottak. A magyar együttes Portugáliában szerepelt, és nyert 26-25-re. Három szegedi kapott szerepet: Ancsin Gábor, Balogh Zsolt és az újonc Hegedüs Márk. A svédek a 200. válogatott meccsét játszó Jona

A megfiatalított magyar együttes nagyot harcolt Portóban, és nyert. A hazaiak a meccs hajrájáig magabiztosan vezettek. Bartucz kapus azonban bravúrok sorozatát mutatta be, így sikerült fordítani. A MOL-Pick Szeged játékosai közül Ancsin Gábor 4 gólt szerzett, különösen az utolsó gólja volt emlékezetes, a jobbátlövő ekkor a rövid felső sarokba bombázott. Balogh Zsolt háromszor vette be a luzitánok hálóját, míg az újonc Hegedüs Márk az első félidőben kétszer is a kapuba talált. A magyarok szombaton Győrben az ukránokat fogadják, ezen a meccsen búcsúztatják el a válogatottól Vadkerti Attilát, aki eddig 111-szer öltötte magára a magyar együttes mezét.

A svédek simán nyertek (33-14) a lettek otthonában. Jonas Källman 200. válogatott meccsét játszotta, és egy gólt szerzett.

A spanyolok az osztrákok otthonában diadalmaskodtak, Antonio García Robledóék a 30-24-es sikerrel kiharcolták a jövő évi Eb-n való részvételt.

Közzétéve: 2015.06.11.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/22
Szombaton Egerben lépünk pályára

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 23. fordulójában a QHB Eger otthonában lépünk pályára.

2024
04/20
Nagy Martin: továbbra is OTP Bank - PICK Szeged

Klubunk 2025. június 30-ig meghosszabította szerződését kapusunkkal, Nagy Martinnal.

AZ ÖSSZES HÍR