Pastor edzést tart Füreden

Vissza
Pastor edzést tart Füreden

Csapatunk edzője, Juan Carlos Pastor a héten visszatért Magyarországra. Ez sem véletlen, hiszen a hétvégén Marko Krivokapiccsal és a klub utánpótlásedzőivel közösen részt vesz a balatonfüredi edzői konferencián.

Juan Carlos Pastor hétfő hajnalban ért haza Kölnből, ahol megtekintette a férfi kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjét.

– Ismét magas színvonalú volt az esemény, a Barcelona megérdemelten hódította el a serleget, a fináléban fizikálisan nőtt a Veszprém fölé, és volt egy Karabaticsuk, aki remekül játszott. A magyar csapat második helye nagyon értékes és dicséretes – nyilatkozta honlapunknak a MOL-Pick Szeged vezetőedzője.

Sokakban felmerülhet a kérdés, hogy javában tart a szabadság, edzőnk mégis Szegeden tartózkodik.

– Több egyeztetést is végzek a klubbal, lezárjuk az idényt, a bajnokság vége után is van teendő bőven. Péntektől pedig Balatonfüredre utazunk, ahol kezdődik az edzői konferencia. Én két bemutatóedzést is tartok a füredi juniorcsapattal. Ezután viszont a pihenés játssza a főszerepet, a családommal nyaralni megyünk, július 19-én pedig megkezdjük a felkészülést – fejezte be a gondolatait Juan Carlos Pastor.

Közzétéve: 2015.06.02.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

2024
04/22
Szombaton Egerben lépünk pályára

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 23. fordulójában a QHB Eger otthonában lépünk pályára.

AZ ÖSSZES HÍR