Csuruvija érkezik a szélre

Vissza
Csuruvija érkezik a szélre

Rutinos balszélsőt, egykori spanyol gólkirályt igazolt le a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata. A szerb játékos, Marko Csuruvija 1+1 éves szerződést kötött a szegedi együttessel.

– Marko Csuruvijával sikerült megegyeznünk, 1+1 éves megállapodást írtuk alá a 198 centiméter magas, 33 éves játékossal. Tekintettel arra, hogy Vadkerti Attila a következő szezontól játékosként már nem szolgálja a klubot, az edzőnk által jól ismert, több évet Spanyolországban is játszó balszélsőre esett a választás. Többek között a Tuero, a León és a La Rioja csapatában szerepelt, a Tuero színeiben a 2008–2009-es szezonban 209 találattal hispán gólkirály is volt. A szerb válogatottal szerepelt a horvátországi világbajnokságon, játszott a Lovcen, a Metalurg és a Crvena zvezda színeiben is. Az elmúlt fél évben a Balmazújvárosban kézilabdázott, innen kerül hozzánk – nyilatkozta a Pick Kézilabda Zrt. operatív igazgatója, Szögi Nándor.


Névjegy
Név: Marko Csuruvija
Születési idő: 1981. július 24.
Magassága: 198 centiméter
Súlya: 93 kilogramm
Posztja: balszélső
Nemzetisége: szerb
Eddigi csapatai: Crvena zvezda, Teuca, Leon, Lovcen, Metalurg, Vardar, La Rioja, Balmazújváros

Közzétéve: 2015.05.28.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/19
Vereséget szenvedtünk a rangadón

A K&H férfi kézilabda liga 22. fordulójában 36-27-es vereséget szenvedtünk a Telekom Veszprém otthonában.

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

AZ ÖSSZES HÍR