Ma irány Füred! Gyerünk Kékek!

Vissza
Ma irány Füred! Gyerünk Kékek!

Ma délután útra kel a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata, az éjszakát Balatonfüreden tölti. Szombaton 18 órakor megkezdődik a bajnoki döntő az MKB-MVM Veszprém és csapatunk között. A párharc az egyik fél második sikeréig tart.

A héten a kedd volt a legzúzósabb nap a MOL-Pick Szeged számára, ekkor vezényelt két tréninget Juan Carlos Pastor. Hétfőn egy közel kétórás meccselemzés is szerepelt a programban, a keret a szegedi, Veszprém elleni hibákat elemezte. Videózásból - milyen érdekes, még mindenki így emlegeti, pedig már minden dvd-ről megy - nem volt hiány, hiszen mesterünk mindennap beiktatott az edzések előtt egy-egy elemzést.

Jó hír, hogy Balogh Zsolti bokája teljesen rendben van, harcra kész a jobbátlövőnk. Persze akadnak kisebb sérülések, de a profik világban ez a megszokott.

Szerda, csütörtök és péntek délelőtt egy-egy foglalkozás szerepelt a programban. A megszokott futball vezeti be mindig az edzést. Ennek különösen nagy a presztízse, aki nyer, az rendesen cinkeli a másik, azaz a vesztes csapatot.

A csütörtök délelőtti foglalkozás után csapatunk egyik nagy szurkolója, Kakas Bence egy pólóval lepte meg Antonio García Robledót. Spanyol játékosunk a bemelegítőpólóját adta neki ajándékba.

Miközben a mezőnyjátékosok a taktikai variációkat gyakorolták, a kapusok Fekete Róbert irányításával edzettek. Záporoztak a teniszlabdák a kapura, Sierra és Wyszomirski is repkedett a ketrec előtt.

Pénteken délelőtt még az újszegedi sportcsarnokban edz a MOL-Pick Szeged, délután útra kel, az éjszakát Balatonfüreden tölti.

Szombaton kezdődik a 10. bajnoki döntő a Veszprém Arénában. Közel 50 szegedi szurkoló lesz a lelátón, és segít majd erőt adni a csapatnak.

A meccset a Duna World élőben adja, a delmagyar.hu szöveges online tudósításban számol be, a Rádió 88 élőben jelentkezik.

A második meccset május 19-én (kedd) 18 órakor rendezik az újszegedi sportcsarnokban. Jegyet még pénteken 15 órától 18 óráig lehet vásárolni. A belépő ára: 2500 forint.

CSAK ELŐRE! GYERÜNK KÉKEK!

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2015.05.15.

TOVÁBBI HÍREK

2023
06/09
Ezüstérmesként zártuk a bajnokságot

Négy góllal is vezettünk a Veszprém ellen a bajnoki finálé mindent eldöntő meccsén, a végén azonban a vendégek szerezték meg a győzelmet (27–31), ezzel az aranyérmet.

2023
06/09
A PICK Aréna kapui 18.30-kor nyílnak

Ma 20.30-kor a K&H férfi kézilabda liga döntőjének harmadik meccsére minden jegy elfogyott, a pénztárak nem nyitnak ki, jegy nélkül ne induljatok útnak.

AZ ÖSSZES HÍR