Juan Carlos Pastor: Szív! Akarat! Kézilabda!

Vissza
Juan Carlos Pastor: Szív! Akarat! Kézilabda!

Szombaton 18 órakor a férfi kézilabda NB I 1-6. helyért zajló rájátszásában a MOL-Pick Szeged együttese a legnagyobb riválist, az MKB-MVM Veszprém csapatát fogadja. Az idényben első szegedi RANGADÓ következik!

Kezdjük azzal a hírrel, ami mindenkit leginkább foglalkoztat, mi a helyzet Zsoltival, azaz Balogh Zsolttal? A lényeg: Balogh Zsolt a keretben van, így ott lesz a szombati Veszprém elleni RANGADÓN! A jobbátlövő pénteken külön edzett a többiektől, nyújtott, dobált kapura, a lényeg, hogy szépen gyógyul a bokasérülése. 

- Amikor meccs van, főként egy rangadó, akkor az ember el is felejti, hogy fáj a lába. Szépen elkötjük majd, és megpróbálom, játszani szeretnék - nyilatkozta Balogh Zsolt.

A csapat keményen edzett péntek délelőtt, gyakorolta a Veszprém elleni taktikát, Pastor mester leginkább a védekezést sújkolta, ha nem volt jó, akkor megállította a játékot, magyarázta, hogy mit kell csinálni, hogy minden tökéletesen működjön. Sok újat már egyik csapat sem tud mutatni a másiknak, a MOL-Pick Szeged és az MKB-MVM Veszprém is ismeri a másikat.

A tréning végén jött a szokásos Pastor-monológ, amely most kicsit hangosabb volt az eddigieknél. 

"Szív! Akarat! Kézilabda! Ez a három a legfontosabb a rangadón. Ha ez a három jó, akkor meglehet a győzelem!" - szólt a játékosaihoz a spanyol mester.

Egy biztos, hogy a szegedi közönség forró hangulatot teremt majd, 3200 néző tölti meg az újszegedi sportcsarnokot. Kell is a bíztatás, hiszen a Veszprémet hat meccs óta nem tudtuk legyőzni, utoljára 2013. október 26-án sikerült (23-22). 

A meccset a Herczeg, Südi játékvezetői páros vezeti.

A bemutatás előtt a csütörtökön bajnoki címet szerző Pick Szeged ifjúsági csapatát köszönti majd a klub, és jutalmazza minden bizonnyal nagy tapssal a szegedi közönség.

A meccset a Duna World tévé élőben adja.

A csapat Facebook és Twitter oldala részeredményekkel jelentkezik. A delmagyar.hu szöveges online tudósításban számol be, a Rádió 88 élőben jelentkezik. 

CSAK ELŐRE!

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2015.05.08.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/28
Hétgólos hátrányba kerültünk a BL-ben

A félidőben háromgólos hátrányban voltunk, végül héttel, 30–37-re kaptunk ki a Telekom Veszprém ellen a Bajnokok Ligájában a negyeddöntőbe jutásért rendezett párharc első meccsén. A visszavágót jövő csütörtökön rendezik Veszprémben.

2024
03/27
Prágában szerepel az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapata Prágában szerepel egy nemzetközi tornán.

AZ ÖSSZES HÍR