Pécs felett legyen kék az ég! (2. rész)

Vissza
Pécs felett legyen kék az ég! (2. rész)

Csapatunk szombaton és vasárnap a pécsi Bomba Magyar Kuap négyes döntőjében csatázik. Szombaton az elődöntőben a Vác lesz az ellenfelünk. vasárnap 14 órakor rendezik a finálét.

Csütörtökön és pénteken is egyet-egyet edzett a csapatunk, főként a taktikai elemeket gyakorolták a fiúk. Az első tréningen futás és kondizás is szerepelt a programban. Pénteken 16 órakor indul el a MOL-Pick Szeged Pécsre, ahol szombaton a Bomba Magyar Kupa elődöntőjében a Vác ellen csatázunk. Ellenfelünk vezeti a nyugati csoportban az NB I/B-s bajnokságot, Zsiga Gyula edző csapata csak egyetlen vereséget - Dabason kaptak ki - szenvedett 23 meccsen. 

A szegedi legenda, a 45 éves Bajusz Sándor meghatározó szerepet tölt be a Pest megyei együttesnél, hiszen a bajnokságban 85 gólt dobott, ő a második a házi góllistán a 90 találatot jegyző Darko Pavlovics mögött. Még egy ismerőst fedezhetnek fel a szegedi szurkolók, hiszen Lendvay Péter is játszott a Pickben, éppen Pécsett MK-győzelmet ünnepelhetett a szegedi együttessel. 

- Nem volt egyszerű az elmúlt időszak, nem mondom, hogy a sok utazást nem érezzük, de most a legfontosabb, hogy vasárnapra frissek legyünk. Az elődöntő nem lehet gond, de nem vesszük félvállról a Vác együttesét - nyilatkozta Balogh Zsolt, a MOL-Pick Szeged válogatott játékosa. 

Juan Carlos Pastor az edzés végén kijelölte az utazókeretet, amely a következő: Sierra, Wyszomirski, Prodanovics, Parrondo, Balogh, Ancsin, Zubai, Hegedüs, Vranjes, Bombac, Blazevic, Ilyés, Robledo, Loncar, Vadkerti és Källman.

Niko Mindegía térde szépen gyógyul, péntek délelőtt is volt vizitornán, egyre erősebb a lába. Niko a csapattal utazik, a fiúkkal lesz a három nap alatt.

A meccseket a Duna World élőben adja, a delmagyar.hu szöveges online tudósításban számol be, a Rádió 88 élőben jelentkezik. Csapatunk Facebook és Twitter oldala - már 999-en követik a MOL-Pick Szegedet - fotókkal, videókkal és friss hírekkel jelentkezik majd a Lauber Dezső sportcsarnokból.

Ma újabb felkérést kapott csapatunk, a szekszárdi NB I/B-s női kézilabdacsapat jótékonysági meccset játszik vasárnap, ahol plüssállatokat gyűjtenek. Egy promóciós videó készült, amelyben Vadkerti Attila biztatja a helyieket, hogy minél többen menjenek a meccsre, illetve vigyenek magukkal kabalákat.

Jelszavaunk és szlogenünk a hétvégére pedig már ismert: PÉCS FELETT LEGYEN KÉK AZ ÉG!

CSAK ELŐRE!

PROGRAM

Elődöntők
2015.04.25. 15:45 MKB MVM Veszprém–Mezőkövesdi KC (tv: szombat, 15:45, DunaWorld)
2015.04.25. 18:00 MOL-Pick Szeged–Váci KSE (tv: szombat, 18:00, DunaWorld)
Helyosztók
2015.04.26. 12:00 A 3. helyért (tv: vasárnap, 12:00, DunaWorld)
2015.04.26. 14:00 Döntő (tv: vasárnap, 14:00 DunaWorld)

Közzétéve: 2015.04.24.

TOVÁBBI HÍREK

2023
05/31
Keszi bácsit idézve: Mindenki!

Péntek 18.15-kor megkezdődik a bajnoki döntő. Az első meccset hazai pályán, a PICK Arénában vívjuk a Telekom Veszprém ellen.

2023
05/30
Habuczki Tamás: ez a kézilabda ünnepe

Péntek 18.15-kor a bajnoki döntő első mérkőzésén a PICK Arénában fogadjuk a Telekom Veszprém csapatát. Egykori játékosunkkal, Habuczki Tamással beszélgettünk.

AZ ÖSSZES HÍR