Pécs felett legyen kék az ég!

Vissza
Pécs felett legyen kék az ég!

Szombaton és vasárnap Pécsett, a Lauber Dezső sportcsarnokban rendezik meg a Bomba Magyar Kupa négyes döntőjét. Csapatunk, a MOL-Pick Szeged az első nap 17.45-kor az NB I/B-s Váccal csatázik a döntőbe jutásért. A szlogenünk: "Pécs felett legyen kék az ég!

30-25-re nyertünk Csurgón, így győzelemmel hangoltunk a hétvégi pécsi MK-döntőre. Az erőltetett menet folytatódik, nincs megállás, újabb komoly kihívás előtt áll csapatunk. A nagyatádi siker azt jelentette, hogy a MOL-Pick Szeged a hátralévő két forduló eredményétől függetlenül már bejutott a bajnoki döntőbe, ahol a címvédő MKB-MVM Veszprém lesz az ellenfele. Még két meccsünk van hátra a felső házas rájátszásból, mindkettőt itthon vívjuk, május 6-án a Balatonfüred, míg május 9-én - friss jegyinformációk már a honlapon - a Veszprém ellen.

"Pécs felett legyen kék az ég!" - ez a szlogenünk a Bomba MK-finálé előtt. Egy éve Berlinben, az EHF-kupa négyes döntőjében már bejött, így bízunk benne, hogy 2014 után 2015-ben is szerencsét hoz.

Csapatunk eddig hatszor hódította el a serleget. Az elődöntőben szombaton 17.45-kor az a Vác lesz - NB I/B-s -, amelynek a soraiban minden idők legjobb szegedi balátlövője Bajusz Sándor is szerepel. Nem lehet kérdés, hogy a Pest megyei együttes ellen kötelező a győzelem kiharcolása, és ezen a meccsen a kulcsjátékosok kevesebb szerepet kaphatnak, és rápihenhetnek a vasárnapi (14 óra) döntőre. Ismerve Juan Carlos Pastort, a Vác elleni meccset is komolyan veszi a csapat, nem lesz lazítás.

Már pénteken útra kel a Szeged, egy hét alatt szép kilométert - Kiel, Csurgó, Pécs - teljesít a MOL-Pick. Szerencsére a CSKK elleni meccset mindenki sérülés nélkül megúszta. A másik ágon a címvédő (23-szor hódította el a kupát) MKB-MVM Veszprém a Mezőkövesddel csap össze.

Vasárnap 14 órakor rendezik a finálét. A kétnapos eseményt a Duna World tévé élőben közvetíti, de a két médiapartnerünk, a Délmagyarország és a Rádió 88 is élőben jelentkezik. Csapatunk Facebook és Twitter oldala pedig fotókkal, videókkal jelentkezik a helyszínről.

Népes lesz a szegedi tábor, több busz, és autókonvoj is útnak indul, így a Lauber Dezső sportcsarnok szegedi szektora megtelik, kékbe öltözik.

CSAK ELŐRE!

Közzétéve: 2015.04.23.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/28
Hétgólos hátrányba kerültünk a BL-ben

A félidőben háromgólos hátrányban voltunk, végül héttel, 30–37-re kaptunk ki a Telekom Veszprém ellen a Bajnokok Ligájában a negyeddöntőbe jutásért rendezett párharc első meccsén. A visszavágót jövő csütörtökön rendezik Veszprémben.

2024
03/27
Prágában szerepel az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapata Prágában szerepel egy nemzetközi tornán.

AZ ÖSSZES HÍR