Zubai Szabolcs: a mi kezünkben van a sorsunk!

Vissza
Zubai Szabolcs: a mi kezünkben van a sorsunk!

Csapatunk vasárnap 19.30-kor Németországban, a THW Kiel otthonában lép pályára a VELUX EHF Bajnokok Ligájában. Az első meccsen 31–29-re nyertünk, így 2 gólos előnyt harcoltunk ki a negyeddöntőben. Tét a kölni négyes döntő. Zubai Szabolccsal beszélgettünk

– Hétfőre és keddre pihenőt kaptatok. Sikerült kipihenned magad?

– Jó volt ez a két nap, nem mondom, hogy nem jött jól, hiszen egy kőkemény meccset játszottunk vasárnap a Kiel ellen. Azért nem teljesen a „punnyadásról” szólt minden, hiszen én is edzettem, kondiztam, bicajoztam egyet, és társaim közül többen is rehabilitációra mentek, hiszen ennek a komoly csatának, azért megmaradtak a nyomai.

– Mindenki rendben?

– Mindenki! Úgy gondolom, hogy egy ilyen helyzetben nincs sérült, nem fáj úgy semmi, mint normál időszakban. Egy nagyon komoly kihívás előtt állunk, tettünk egy lépést, nálunk az előny, most már a mi kezünkben van a sorsunk!

– Sikerül kiharcolni a továbbjutást?

– Az egész csapat erre készül, a bravúrra. Mi hiszünk benne, hiszünk abban, hogy továbbléphetünk.

– A szegedi meccs előtt rengeteget videóztatok, továbbra is készültök a Kielből?

– Persze, csütörtök délelőtt is úgy nyitottunk, hogy megnéztük az összevágott anyagot, elemeztük a hibáinkat, próbáltunk memorizálni, hogy milyen hibát nem szabad vétenünk, pontosítjuk a játékunkat. Pénteken lesz még egy szegedi tréning, majd szombaton már a Sparkkasen-Arénában edzünk. Mindig úgy búcsúzom, ami a jelszavunk: csak előre! Csakis! Mert mi Kölnről álmodunk!

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2015.04.16.

TOVÁBBI HÍREK

2019
06/21
BL: megkaptuk a szabadkártyát, az erősebb ágra kerültünk

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) nyilvánosságra hozta a férfi Bajnokok Ligája 28 csapatos mezőnyének névsorát, amelyből kiderült, hogy szabadkártyával az erősebb ágon, az A-B csoportban indulhatunk a 2019-20-as idényben.

2019
06/19
Utánpótlásunk is lezárta a szezont

Évek óta hagyomány klubunknál, hogy a szezon végén utánpótlás csapataink, játékosaink, edzőink és a szülők együtt, közösen zárják le a hosszú, sikeres idényt.

AZ ÖSSZES HÍR