Szombaton 18 órakor: Pick Szeged-Csurgó

Vissza
Szombaton 18 órakor: Pick Szeged-Csurgó

Szombaton 18 órakor a férfi kézilabda NB I-ben a Pick Szeged együttese hazai pályán a Csurgói KK-t fogadja az újszegedi sportcsarnokban. A meccsre 1500 forintba kerül a belépő.

Rangadó! Nem vitás, immár így emlegethetjük a Pick Szeged–Csurgói KK összecsapást. Két veretlen csapat csatázik majd szombaton az újszegedi sportcsarnokban, a meccs 18 órakor kezdődik.

A Pick hétből hétszer győztesen hagyta el a pályát, míg a Somogy megyei együttes hat meccsen hat győzelmet könyvelhetett el.

Eddig 14-szer találkozott egymással az NB I-ben a két csapat, és 13 szegedi győzelem – az elmúlt idényben a bajnoki elődöntő második meccsén a rendes játékidőben döntetlen lett az eredmény, de hetesekkel mi nyertünk, így ez is a győztes kategóriába tartozik – és egy csurgói döntetlen született.

Hazai pályán a Pick eddig hibátlan, minden meccsét magabiztosan nyerte.
A keretből mindenki egészséges, Marko Laszica is elkezdi a edzéseket.
A CSKK-ban több ismerős játékos is felfedezhető, Herbert Gábort, Oláh Gábor és Lele Ákos egykor a Pick-játékosa volt.

Imre Vilmos csapata a magyar bajnokság mellett az EHF-kupában is szerepel, így a Pickhez hasonlóan idén három fronton harcol. A nyáron több új játékost szerződtettek, a már említette Lelén kívül a spanyol Aguirrezabalaga, a fehérorosz Puhovszkij, a szerb Golubovics és a magyar Pordán érkezett a csapathoz.

A meccsre 1500 forintba kerül a belépő, a családi jegy 2000 forint. A pénztár 16 órakor nyit.

A mérkőzésről a delmagyar.hu online tudósításban számol be, a Rádió 88 élőben jelentkezik, a csapat Facebook-oldala pedig részeredményekről tudósít.

A meccset a Szeged VTV felvételről adja le szombaton 21.30-kor.

- süli róbert - 

Közzétéve: 2013.10.03.

TOVÁBBI HÍREK

2019
06/17
Vladan Jordovics lesz utánpótlásunk szakmai igazgatója

Herbert Gábor távozik a PICK SZEGED utánpótlás szakmai igazgatói posztjáról. Utódja Vladan Jordovics lesz, aki évekig dolgozott már Magyarországon.

2019
06/12
Herbert Gábor új kihívásokat keres

A PICK SZEGED utánpótlás szakmai igazgatója, Herbert Gábor új kihívásokat keres, így nem hosszabbította meg szerződését. Köszönjük a munkáját, és sok sikert kívánunk neki a felnőttek között.

AZ ÖSSZES HÍR