A szegedi bikák!

Vissza
A szegedi bikák!

Vártuk, készültünk, ordítottunk, tapsoltunk, buzdítottunk. Csapatunk, a MOL-Pick Szeged kettős győzelemmel jutott tovább a VELUX EHF Bajnokok Ligájában a német Rhein-Neckar Löwen ellen, és bekerült Európa legjobb nyolc csapata közé. SZURKOLÓINK fantaszt

Bikaként küzdöttünk az oroszlánok, a német Rhein-Neckar Löwen ellen, és végrehajtottuk a forduló legnagyobb meglepetését: kettős győzelemmel búcsúztattuk riválisunkat. Ami vasárnap történt, közös munka eredménye. A klubé, a csapaté, a támogatóké és a SZURKOLÓKÉ. Kékbe öltözött az újszegedi sportcsarnok, olyan volt a hangulat, amely egyedülálló Európában, így nem is lehetett kérdés, itt egy csapat nyerhet, egy csapat örülhet, MI, a MOL-Pick Szeged. Köszönet a KÉK tábornak, mert ez olyan erőt adott a meccsen, amely végig kitartott. Minden profi sportoló álma, hogy ilyen meccset játszhasson. Erről álmodik! Ez az álom nálunk valóság. Európa ránk figyelt! Szegedre, az 53 éves klubunkra. Ez nagy szó!

Európában eddig is jegyeztek bennünket, de ez a siker még markánsabbá tette a csapatunkat. Sikerült! Várjuk a keddi sorsolást, azt, hogy ki ellen csatázunk a legjobb négy közé jutásért. Ez mekkora nagy dolog! Izgulhatunk tovább, várhatjuk az újabb BL-fellépést, azt, hogy megteljen a csarnok és közösen ordíthassuk: "Hajrá MOL-Pick Szeged!"

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2015.03.23.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

2024
04/22
Szombaton Egerben lépünk pályára

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 23. fordulójában a QHB Eger otthonában lépünk pályára.

AZ ÖSSZES HÍR