A rangadók hava következik a Picknek

Vissza
A rangadók hava következik a Picknek

A héten kétszer is pályára lépünk az NB I-ben. Szerdán idegenben, a fővárosban a PLER ellen csatázunk, szombaton 18 órakor pedig a Csurgói KK-t fogadjuk.

Ilyen is régen fordult elő, a Pick Szeged férfi kézilabdásai pihenőt kaptak Juan Carlos Pastor edzőtől a hétvégére. A Tisza-parti együttes nem játszott bajnokit, ezért volt a pihenő.

A nagyüzem azonban októberben beindul. Előbb szerdán a PLER otthonában szerepel a kétszeres magyar bajnok, majd szombaton jön az első rangadó az újszegedi sportcsarnokban, ekkor a Csurgói KK lesz az ellenfél. A meccsre 1500 forint a belépő, a pénztár a meccs előtt 16 órakor nyit, elővételben a jegymester.hu-n lehet jegyet vásárolni. 

Ilyés Ferenc egyre jobb állapotban van, a válogatott átlövő hétfő este már edzésre jelentkezik, a szerdai fővárosi bajnokin valószínűleg pályára tud lépni. Marko Laszica keze továbbra is sérült, a montenegrói szélső helyett a juniorválogatott Gidai Máté került be a keretbe.

- süli róbert - 

Közzétéve: 2013.09.30.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR