Kedden BL-sorsolás Bécsben

Vissza
Kedden BL-sorsolás Bécsben

Kedden sorsolnak a VELUX EHF Bajnokok Ligájában, kiderül, hogy csapatunk, a MOL-Pick Szeged ki ellen csatázik a legjobb tizenhat között. A továbbjutás oda-visszavágós rendszerben dől el, az első meccset idegenben vívjuk.

Csapatunk 13 pontot szerzett a csoportküzdelmekben, hatszor nyert, egyszer döntetlent játszott, és háromszor vereséget szenvedett, a veretlen lengyel Kielce mögött a második helyen végzett. 

Ez azt jelenti, hogy a keddi, bécsi sorsoláson csoportharmadik ellenfelet kapunk. Három együttes közül kerül ki a riválisunk, akiket ismerünk, hiszen játszottunk már ellenük a Bajnokok Ligájában.

A horvát Zágráb ellen nyolcszor csatáztunk. Kétszer nyertünk, kétszer döntetlen játszottunk, 4-szer kikaptunk ellenük. A lengyel Plockkal két meccset játszottunk, és kétszer nyertünk ellenük. A német Löwennel kétszer csatáztunk, és kétszer vereséget szenvedtünk.

Kedden 12.30-kor kezdődik Bécsben a sorsolás.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2015.02.23.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/28
Hétgólos hátrányba kerültünk a BL-ben

A félidőben háromgólos hátrányban voltunk, végül héttel, 30–37-re kaptunk ki a Telekom Veszprém ellen a Bajnokok Ligájában a negyeddöntőbe jutásért rendezett párharc első meccsén. A visszavágót jövő csütörtökön rendezik Veszprémben.

2024
03/27
Prágában szerepel az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapata Prágában szerepel egy nemzetközi tornán.

AZ ÖSSZES HÍR