Hegedüs Márk: ez nagy lehetőség számomra!

Vissza
Hegedüs Márk: ez nagy lehetőség számomra!

Vladimir Vranjes 2 meccses eltiltást kapott - felebez majd a klub -, így nem játszhat az Aalborg elleni vasárnapi (kezdés: 19 óra) BL-meccsen. Zubai Szabolcs kisebb sérüléssel bajlódik, így főszerephez juthat a télen Ceglédről visszatérő Hegedüs Márk. A f

– Eddig csak keretben voltam Bajnokok Ligája-meccsen, pályára még nem léptem. Most erre minden esélyem megvan, hiszen Vranjest eltiltották, Zubai Szabi pedig sérüléssel bajlódik. Van egy Tatán élő barátom, akivel egyből megosztottam a hírt, neki mondtam el először, hogy milyen lehetőség előtt állok. Persze, nem így akartam lehetőséghez jutni, de az élet ezt dobta, így élni szeretnék vele, pótolni a csapattársaimat. A szüleimnek még nem mondtam el, mert édesanyám biztos, hogy autóba ülne, és eljönne hozzám, hogy segítsen, így nekik csak az utolsó pillanatban szólok. Még nagyobb munkára ösztönzött ez a lehetőség, szerencsére gyorsan felvettem a ritmust, miután visszatértem a télen Ceglédről. Csakis a győzelmet tudom elképzelni, szeretnénk a szurkolóinkat kiengesztelni a vereségek után, így ígérem, hogy felszántjuk a pályát. 

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2015.02.20.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/28
Hétgólos hátrányba kerültünk a BL-ben

A félidőben háromgólos hátrányban voltunk, végül héttel, 30–37-re kaptunk ki a Telekom Veszprém ellen a Bajnokok Ligájában a negyeddöntőbe jutásért rendezett párharc első meccsén. A visszavágót jövő csütörtökön rendezik Veszprémben.

2024
03/27
Prágában szerepel az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapata Prágában szerepel egy nemzetközi tornán.

AZ ÖSSZES HÍR