Piotr Wyszomirski: Jó újból Szegeden!

Vissza
Piotr Wyszomirski: Jó újból Szegeden!

Piotr Wyszomirski, a MOL-Pick Szeged kapusa bronzérmet szerzett a lengyel válogatottal a katari kézilabda világbajnokságon. Wysuval beszélgettünk.

- Hogy élte meg a világbajnokságot, hogy sikerült bronzérmet szerezniük?

- Jól éreztem magam. A vb nehéz volt, nagyon hosszú egy ilyen esemény, de végül megérte! Egy nagyon nehéz meccs után nyertünk a spanyolok ellen a bronzmeccsen, de ez egy csodás érzés.

- Milyen volt a helyszín?

- Jól éreztem magam. Januárban Katarban 20 fok van, szóval pont jó volt az idő amiben játszani tudtunk, nem volt gond az akklimatizálódással sem. Májusban már 40 fok van. A szervezés nagyon magas színvonalú volt. Minden remekül működött.

- Mit szólt a család a harmadik helyhez?

- Természetesen nagyon örültek, ez az első vb-érmem, gratuláltak. Minden meccset megnéztek és mindig szurkoltak az egész csapatnak.

- Antinióval és Joséval beszélt a bronzcsata után?

- Nem akartam rögtön beszélni velük, nagyon szomorúak voltak. Sajnos ez a sport, most mi nyertünk egy nagyon kiegyensúlyozott meccsen. Meg kell nekik köszönnünk a tisztességes játékot, mert végig sportszerűek voltak.

- Milyen újból Szegeden?

- Szuper volt visszajönni és találkozni a srácokkal. Most már várom a feleségem, ő is hamarosan itt lesz, és akkor minden tökéletes lesz.

- Mit vár az elkövetkező időszaktól?

- Meccseket szeretnénk nyerni, jó, magas színvonalú meccseket és minél tovább szeretnék jutni a BL-ben!

- Süli Róbert -

Közzétéve: 2015.02.06.

TOVÁBBI HÍREK

2021
10/26
Ez több mint rangadó: a Hét meccse!

Szerdán 18.45-kor a Bajnokok Ligája hatodik fordulójában az előző szezon ezüstérmesét, a dán Aalborg Handball együttesét fogadjuk. A Hét meccsét vívjuk.

2021
10/25
Bánhidi Bence: Visszatérek a rangadóra!

Szerdán 18.45-kor a Hét meccsét (MOTW) vívjuk a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában. A dán Aalborg Handball együttesét fogadjuk. A kapitánnyal, Bánhidi Bencével hangolunk a meccsre.

AZ ÖSSZES HÍR