Bajnoki szünet, Pick-futás, időpontváltozások!

Vissza
Bajnoki szünet, Pick-futás, időpontváltozások!

A Pick Szeged férfi kézilabdacsapata 35–25-re nyert a Balatonfüred ellen, és ennek a győzelemnek köszönhetően az élre állt a bajnokságban. Vasárnap a Pick utcai futófesztiválon Juan Carlos Pastor edző, Porobic Haris kapusedző és két játékos, Vadkerti Atti

Előzött a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata, a szerdai magabiztos győzelem (35–25 a Balatonfüred ellen) után az élre állt az NB I-ben. Furcsa lesz a játékosoknak, hiszen a hétvégén nem lesz bajnoki meccsük, így pihenőt kapnak Juan Carlos Pastor vezetőedzőtől.

A jövő héten két meccs is vár a kétszeres magyar bajnokra: szerdán (október 2.) 18 órakor az alaposan átalakult PLER otthonában szerepel a csapat, majd szombaton (október 5.) 18 órakor következik egy újabb rangadó az újszegedi sportcsarnokban, ekkor az ellenfél a Csurgói KK lesz. A Gyöngyöst – változás (!) – október 12-én szombaton 18 órakor fogadja a Tisza-parti alakulat.

A Tatabánya elleni idegenbeli meccsünket pedig december 11-én vívjuk idegenben, így ebben is történt változás!

Vasárnap Szegeden rendezik meg a Pick utcai futófesztivált, amelyre már sok-sok nevezés érkezett. Több táv közül is választhatnak (részletek a szegedsport.hu honlapon) a mozogni vágyók. Egy biztos: a Pick Szeged teljes utánpótlása (250 fő) rajthoz áll az eseményen, Porobic Haris és családja a családi futáson vesz részt, míg Juan Carlos Pastor vezetőedző, a két válogatott játékos, Vadkerti Attila és Jonas Larholm a 3,4 kilométeren áll rajthoz. Érdemes lesz felkötni a gatyát, mert a svéd olimpiai ezüstérmes Larholm remekül fut, a csapatból ő teljesíti leggyorsabban a hosszabb távokat.

A szerda esti meccsen elbúcsúzott a Pick-bika, Domonkos Sándor, aki eddig betöltötte a kabalaállat szerepét külföldön, Hollandiában dolgozik tovább.

Nézzük, mi újság a Pick utánpótláscsapataival! A Pick Szeged II. NB I/B-s együttese szombaton 14 órakor az újszegedi sportcsarnokban a Hajdúnánást fogadja. A vendégek egy győzelmet és egy vereséget könyvelhettek el a bajnokságban, jelenleg a 8. helyen állnak. Velky Mihály együttese egy győzelemmel és egy döntetlennel a negyedik. 

A Pick junior vereséget szenvedett a Balatonfüred ellen, a Balaton-partiak 29–23-ra nyertek ellenük. Eddig 4 győzelem mellett ez volt a juniorok első veresége.

Az ifik viszont hibátlanok, 29–25-re diadalmaskodtak a Füred ellen, és hat meccsből hatszor győztesen hagyták el a pályát. Vezetik a bajnokságot, 12 pontot gyűjtöttek, 228–154 a gólkülönbségük.

- süli róbert -

Közzétéve: 2013.09.26.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/28
Hétgólos hátrányba kerültünk a BL-ben

A félidőben háromgólos hátrányban voltunk, végül héttel, 30–37-re kaptunk ki a Telekom Veszprém ellen a Bajnokok Ligájában a negyeddöntőbe jutásért rendezett párharc első meccsén. A visszavágót jövő csütörtökön rendezik Veszprémben.

2024
03/27
Prágában szerepel az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapata Prágában szerepel egy nemzetközi tornán.

AZ ÖSSZES HÍR