Licit a Flensburg mezére – a bevétel a Kekezovics családé

Vissza
Licit a Flensburg mezére – a bevétel a Kekezovics családé

A MOL-Pick Szeged csapata hétfőn jelentette be, hogy a Tatabánya elleni (február 7.) bajnoki-mérkőzésen gyűjtést szervez Kekezovics Marinkónak, csapatunk volt játékosának, akinek a felesége beteg. Dr. Szűcs Ernő Péter, a Pick Kézilabda Zrt. igazgatóság

– Jó látni, hogy mennyi, de mennyi emberhez jutott el a felhívásunk, mennyien osztották meg csapatunk Facebook-oldalán a hírt, hogy volt játékosunknak, Kekezovics Marinkónak segítsünk. A tavalyi kölni négyes döntőn kaptam egy Flensburg-mezt, amelyet a BL-győztes csapat tagjai aláírtak. Ezt licitre ajánlom, a licit pedig 30 ezer forintról indul. Ez egy értékes, nem mindennapi relikvia, és bízom benne, hogy megmozgatja azokat az embereket, akik segíteni szeretnének, és a későbbiekben büszkék lesznek arra, hogy egy értékes mez gazdáivá váltak – nyilatkozta dr. Szűcs Ernő Péter.

– Ha megengedik, akkor még egy gondolatot megosztok a MOL-Pick Szeged szurkolókkal, akikkel közösen egy igazi családot alkot a csapat. Immár évek óta sok-sok nemes ügy mellé álltunk, mert ezt tiszta szívből tesszük. Van egy zene a világhálón, amit az utcazenészek játszanak. Playing for change a nevük, ez egy remek felvétel, a világ számos pontján vették fel a dalt különböző emberekkel. A szám címe pedig Stand by me, Állj mellém! Mivel ez a dal a mi hitvallásunkat tükrözi, így minden hazai meccsünkön lejátszuk, ezzel is jelezve az összetartozásunkat – fejezte be a gondolatot dr. Szűcs Ernő Péter.

Az ajánlatokat a suli.robert@delmagyar.hu email címre várjuk. 

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2015.01.27.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR