A SportKlub a MOL-Pick Szeged kiemelt médiapartnere

Vissza
A SportKlub a MOL-Pick Szeged kiemelt médiapartnere

Stratégiai megállapodást kötött a SportKlub és a MOL-Pick Szeged kézilabdacsapata. A csatorna a jövőben kiemelten foglalkozik a szegediek Bajnokok Ligájában nyújtott teljesítményével, és tájékoztatást ad a fontosabb mérkőzéseiről. Folyamatosan találkozhat

A SportKlub a jövőben kiemelt figyelmet fordít a MOL-Pick Szeged kézilabdacsapatának eseményeire. Az együttes a szezonban eddig minden mérkőzését megnyerte a hazai bajnokságban, a nemzetközi porondon, a Bajnokok Ligájában pedig már a legjobb 16 csapat közé jutott.

A csatorna Híradója beszámol az összes Bajnokok Ligája-mérkőzésről, valamint a MOL-Pick Szeged kézilabdacsapatának fontosabb bajnoki meccseiről. A csapattal kapcsolatos bejelentéseket és eredményeket a Dodzsemben részletesen is értékelik a műsorvezetők, a Beszólás című interaktív műsorban pedig bejelentkezési lehetőséget biztosít a gárda tagjai számára a SportKlub. A nézők a Molnár Andi kedvencei című műsorban is találkozhatnak az ország egyik legsikeresebb sportegyesületének játékosaival.

„A SportKlub a kezdetektől kiemelt figyelmet fordít a hazai sikersportokra, közöttük az egyik legnagyobb nézettségnek örvendő sportágra, a kézilabdára. A MOL-Pick Szeged kézilabdacsapata hosszú évek óta kimagasló teljesítményt nyújt, egyaránt sikeresen teljesít a hazai bajnokságban és a nemzetközi kupamérkőzések során is, ezért is örülünk, hogy a jövőben kiemelt médiatámogatóként működhetünk együtt az EHF-kupa-győztes klubbal” – mondta el Pónácz András, a SportKlub kreatív igazgatója.

„Örömteli esemény, hogy az 53 éves klubunk mellé egy országosan elismert média csatlakozik, erősíti a támogatói csapatunkat. A MOL-Pick Szeged így az ország összes településére eljuthat, megismerhetik a játékosokat, a szakmai stábot és azt a hangulatot, amit a szurkolóink teremtenek a meccseken. Az egyesület életében a SportKlubbal való megállapodás egy fontos lépés, ami reményeink szerint még ismertebbé teszi a déli régió legsikeresebb klubját – nyilatkozta dr. Szűcs Ernő Péter, a Pick Kézilabda Zrt. igazgatóság elnöke.

A megállapodás részeként a jövőben a SportKlub logója a szegedi sportcsarnokban és a játékosok mezén is látható lesz.

Közzétéve: 2015.01.20.

TOVÁBBI HÍREK

2022
12/03
Győzelemmel hangoltunk a Kielce ellen

Győzelemmel hangoltunk a Kielce elleni Bajnokok Ligája rangadóra. A Budai Farkasok otthonában 39-30-ra nyertünk.

2022
12/02
Borítsuk kékbe az Arénát!

A Hét meccsét vívjuk december 7-én (szerda) 18.45-kor a Bajnokok Ligájában. Hazai pályán fogadjuk a lengyel Lomza Industria Kielcét. Borítsuk kékbe az Arénát!

AZ ÖSSZES HÍR