Boldog Karácsonyt minden MOL-Pick Szeged Szurkolónak!

Vissza
Boldog Karácsonyt minden MOL-Pick Szeged Szurkolónak!

Karácsony! A szeretet ünnepe! Szenteste meggyúlnak a gyertyák, ünnepelünk, együtt a család. A MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának a tábora is igazi család. Boldog Karácsonyt minden MOL-Pick Szeged Szurkolónak!

Szép volt 2014. A "kékvérű" szegedi szurkolóknak csodás, hiszen Európa mi nevünket zengte. Megnyertük az EHF-kupát, Berlinben a trónra ültünk. Ha lehetne, akkor minden MOL-Pick Szeged szurkolónak szenteste, a karácsonyfája alá tennénk a kupát, hogy csodálja, emlékezzen a történelmi tettre. Büszkék vagyunk a fényes győzelemre. Ilyenkor jó megállni. Gondolkodni, elmélkedni, emlékezni. Van rá idő. Nem rohanunk. Vártuk már ezt a győzelmet, minden szegedi drukker ki volt rá éhezve. "Munka! Munka! Munka!" - mondja mesterünk, Juan Carlos Pastor. Ebben hiszünk, ez a filozófiánk.

Több MOL-Pick Szeged szurkolót megkértünk, hogy osszon meg velünk pár gondolatot.

Csapó Attila: "Ez a nemzetközi kupagyőzelem, amit Berlinben arattunk, feledhetetlen marad. Büszkék voltunk a csapatunkra. Minden álma a MOL-Pick Szeged táborának, hogy itthon is fényes sikert érjünk el. Hiszünk benne, hogy ez 2015-ben is összejöhet.

Pignitzky István György: "A Mol-Pick életében ez az év a kupák éve volt: Berlinben a korona fölkerült a csapat fejére, Temesvár és Kanizsa segített megalapozni a BL-ben az eddigi jó szereplést! Pastor mester munkája fokozatosan fölfelé halad. Kívánok a csapatnak jó egészséget, sérülésmentes esztendőt! Köszönjük az idei sikereket és az örömteli pillanatokat! A csapat igenis szerethető! Legyen 2015 a meglepetések éve!"

Nataniel T. Molnár: "A sikerek mellett bizony, bizony ott van az a dolog, ami szemmel látható: a csapatunk nemcsak csapat képében tűnik fel, hanem egy nagy család képében is. Érzékelhető az összetartás, hogy nincsenek klikkek, hogy a csapat egy emberként küzd, harcol a közös sikerért! Kapusaink, játékosaink extázisban örülnek a másik védéseinek, góljainak! Jó ezt látni! Remélhetőleg ez a meglévő összetartás a 2015-ös idényre is megmarad, vagy még magasabb szintre emelkedik."

Farkas Róbert: "Egy Város! Egy Csapat! Egy Szurkolótábor! Egy Szív!"

Keresztúri Attila: "Örülök , hogy részese lehettem annak a szurkolói csoportnak, akik személyesen is részt vehetett az elmúlt évek legnagyobb sikerének. Sokat vártunk, rá de megérte! Én bízom a mostani szezonban, hogy itthon is nagy győzelmet aratunk, és ünnepelhetünk."

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2014.12.23.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/27
Szurkolói információk a Veszprém elleni BL-meccsre

Csütörtök 18.45-kor a Bajnokok Ligájában a Telekom Veszprém csapatát fogadjuk a PICK Arénában. Szurkolói információk.

2024
03/27
Mizo Tejutazó Gyermeksarok a rangadón is

A csütörtöki magyar BL-rangadón a PICK Arénában ismét kialakítjuk a Mizo Tejutazó Gyermeksarkot.

AZ ÖSSZES HÍR