Pénteken Gyöngyösön zárjuk az évet

Vissza
Pénteken Gyöngyösön zárjuk az évet

Pénteken 18 órakor a férfi kézilabda NB I 20. fordulójában Gyöngyösön szerepel a MOL-Pick Szeged. 2014 utolsó meccsét vívjuk.

Szerdán este a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata előbb 35–25-re legyőzte az Orosházát, majd a Délmagyarország szervezésében közös fotót készített a szurkolókkal, végül pedig a játékosok dedikálták a sikereket összefoglaló 2014-es évkönyvet.

Fárasztó este volt, ma viszont pénteken ismét NB I-es bajnokit játszik Juan Carlos Pastor együttese, méghozzá 2014-ben az utolsót. A MOL-Pick 18 órától Gyöngyösön vendégszerepel a bajnokság 20. fordulójában, a cél pedig nem lehet más, mint a 18. győzelem. Azért csak a 18., mert a Szeged kétszer szabadnapos volt, ebből pedig kitalálható, hogy még veretlen a bajnokságban. A két gárda október közepén csapott össze az újszegedi sportcsarnokban, akkor 36–23-ra nyertek Balogh Zsolték – ezúttal valószínűleg nem lesz ennyire könnyű dolguk.

A keretből kérdéses az Orosháza elleni meccset kihagyó lengyel kapus, Piotr Wyszomirski játéka, aki betegséggel küszködik. A gyöngyösi találkozót a delmagyar.hu online tudósítja a helyszínről.

Közzétéve: 2014.12.18.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

2024
04/22
Szombaton Egerben lépünk pályára

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 23. fordulójában a QHB Eger otthonában lépünk pályára.

AZ ÖSSZES HÍR