Szerdán 2014-ben utolsó hazai meccsünket vívjuk

Vissza
Szerdán 2014-ben utolsó hazai meccsünket vívjuk

Szerdán 18 órakor hazai környezetben 2014-ben utoljára lépünk pályára a férfi kézilabda NB I-ben. A MOL-Pick Szeged együttese az Orosházával csatázik. A lefújást követően szurkolóink közös fotót tudnak majd készíteni a csapattal.

Mindig különleges hangulatú egy utolsó meccs. Főként az ünnepek előtt, mert a karácsonyi várakozás, az ünnepek közeledte mindig meghitté tesz egy-egy búcsúmeccset.

Szerdán (december 17.) 18 órakor 2014-ben utoljára lépünk pályára hazai környezetben. Ellenfelünk az Orosháza csapata lesz. Idegenben főként a két szélső, Vadkerti (6 gól) és Prodanovics (7 gól) remeklésének köszönhetően 39-25-re nyertünk.

A Békés megyei együttes jelenleg 13 ponttal a hatodik helyen áll. A MOL-Pick Szeged 16/16-os mutatóval az élen áll a bajnokságban, eddig minden meccsünket megnyertük.

Szerencsére mindenki egészséges, hétfőn délután előbb videózás, majd tréning szerepel a programban.

Szurkolóinknak jó hír, hogy a lefújást követően a pályán közös fotót készítenek a csapattal, ez a csütörtöki Délmagyarországban jelenik majd meg.

A meccs előtt, és alatt lesz évkönyv árusítás, a "CSAK ELŐRE!" néven megjelent kiadványt pedig majd a találkozó után a játékosokkal is aláírathatják a drukkerek.

A meccsre 1500 forintba kerül a belépő, a családi jegy 2000 forintba.

A delmagyar.hu szöveges online tudósításban számol be, a Rádió 88 élőben jelentkezik, illetve a csapat Facebook oldala részeredményekkel jön majd.

- Süli Róbert -

Közzétéve: 2014.12.15.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

AZ ÖSSZES HÍR