Bajnokik, közös fotó, dedikálás

Vissza
Bajnokik, közös fotó, dedikálás

A MOL-Pick Szeged csapata még három bajnoki mérkőzést játszik 2014-ben. Szombaton (18 óra) a PLER otthonában lépünk pályára. Az év utolsó hazai meccsét december 17-én (szerda) 18 órakor játsszuk az Orosháza ellen.

Szombaton idegenben lépünk pályára, a PLER otthonában (Lőrinci sportcsarnok) csatázunk 18 órakor. Szegeden 36–22-re nyertünk, így a győzelem most is a kötelező feladat kategóriába tartozik. Mindenki egészséges, így a legerősebb összeállításban szerepelhetünk.

2014-ben december 17-én (szerda) 18 órakor lépünk pályára utoljára hazai környezetben. Ellenfelünk az Orosháza lesz.

A csapat is készül az év utolsó meccsére. A lefújás után igazán különleges fotót készít majd médiapartnerünk, a Délmagyarország. Szurkolóink a pályán a csapattal egy közös képre állhatnak majd össze, így igazán különleges ajándékkal kedveskedik az újság a MOL-Pick Szeged táborának.

A fiúk a lefújást követően az öltözőbe mennek, majd visszatérnek a pályára, mert lehetőség lesz a „CSAK ELŐRE!” évkönyvet dedikáltatni a játékosokkal. A meccsnapon is lehet majd a kiadványból vásárolni, az újszegedi sportcsarnokban is lesz árusítás.

Ezzel a meccsel még nem ér véget az idény, december 19-én (péntek) 18 órakor a Gyöngyös otthonában zárjuk az évet.
December 20-án (szombat) az évzáró rendezvényünk zárja 2014-et. Utána a játékosok – kivéve a válogatott kézilabdások – szabadságra mennek.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2014.12.12.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/22
Szombaton Egerben lépünk pályára

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 23. fordulójában a QHB Eger otthonában lépünk pályára.

2024
04/20
Nagy Martin: továbbra is OTP Bank - PICK Szeged

Klubunk 2025. június 30-ig meghosszabította szerződését kapusunkkal, Nagy Martinnal.

AZ ÖSSZES HÍR