Meccsnap! Plüssdobás! Évkönyv árusítás!

Vissza
Meccsnap! Plüssdobás! Évkönyv árusítás!

Szerda 17 órakor a férfi kézilabda NB I 17. fordulójában a MOL-Pick Szeged együttese a Balatonfüred együttesét fogadja az újszegedi sportcsarnokban. A kezdés előtt immár hagyományosan ismét megrendezzük a plüssállat dobást. A kabalákat majd jótékonyságra

A pénztár 15 órakor nyit. A meccsre a belépő 1500 forintba kerül. A diákok (14 éves korig) 100 forintért nézhetik meg a bajnokit.

A találkozó előtt a MOL-Pick Szeged szurkolói megtudják vásárolni a CSAK ELŐRE! címmel megjelent 2014-es évkönyvünket. 

Az évkönyv árának kialakításánál figyelembe vettük hűséges szurkolóinkat, akik a közel 100 oldalas exkluzív kötetet – a plakáttal együtt – 1490 forintért vásárolhatják meg. Nekik csak ennyi az ára!
Azok, akik nem rendelkeznek MOL-Pick Szeged  bérlettel, a könyv 2490 forintba kerül.

Jövő héten lehetőség lesz a játékosokkal is aláíratni a könyvet, az Orosháza elleni (december 17., szerda) bajnoki után az egész csapat rendelkezésére áll majd a drukkereknek.

A mai meccsen a bemutatás után 10-től közösen visszaszámolnak a nézők, majd ezután repülhetnek a kabalák. Évek óta hagyomány, hogy megrendezzük ezt a jótékonysági akciót, most is egy lesz, és bízunk abban, hogy sok-sok kabala érkezik majd.

A meccsünk után 19 órától a Naturtex-SZTE-Szedeák férfi kosárlabdacsapata a Zalaegerszeg együttesét fogadja bajnokin. A találkozó ingyenes, így a Pick-szurkolók ma kettős rangadót izgulhatnak végig.

A MOL-Pick Szeged mai bajnokijáról a delmagyar.hu szöveges online tudósításban számol be, a Rádió 88 élőben jelentkezik, csapatunk Facebook oldala pedig részeredményekről számol be. 

A Szeged VTV csütörtökön (december 11.) 20.30-tól adja felvételről a meccset!

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2014.12.10.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/19
Vereséget szenvedtünk a rangadón

A K&H férfi kézilabda liga 22. fordulójában 36-27-es vereséget szenvedtünk a Telekom Veszprém otthonában.

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

AZ ÖSSZES HÍR